|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Tem 2017 Saat 01:27 |
Hocam merhaba geçen seneki kabus yeniden başlıyor gibi hissediyorum, kızımın geçen sene ateşle birlikte kulağı aGrimisti havuzdan sonra ve iki hafta sonra akmaya başlamıştı ve tam 3 hafta akmisti, şuanda yine ateşli ve kulak ağrısı var yine sağ kulak ve yine havuzdan sonra ilk kadın yaptım başka birşey yapmadım çok tedirginim ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
nilaysarisaman ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçen sene kulak aktiktan sonra battım baslayip 3 hafta kullanmistim simdi acaba hemen başlasam mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin damla kullanin... Eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Tamam hocam hele geçen yıl bütün yazılarınızı kaç kere okudum ben kızımı sizinle buyuttum, grip sonrası olmadığına eminim ama bu kez kulağına su kaçtıktan sonra olduğunu düşünüyorum, o nedenle ateşe anlam veremiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam mehmet ali şehitoğlu ile irtibata geçtim havuz nedeniyle ağrıdığını söyledim, illiadin dolven yanında maxidex ve cilaxan goz damlalarını kulağa uygulamamızı söyledi, zarda delik yok kullanalım mi ne dersiniz çok sağolun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece, Iliadin damla (buruna) kullanin...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Cevap verdikçe soruyorsunuz diyeceksiniz hocam ama ateşi okadar yükseldi ki anne ilaç die ağladı dolven verdim, 2. Ateşli gündü bu.. kaç gün daha sürerse bactrim başlayım hocam? Ve sadece kulaga kacan havuz suyu mu yaptı bu kadar ateşi anlayamıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nilaysarisaman
Hocam yastiginda akıntı gördüm yine geçen seneki kulak delindi bactrim başlıyorum illiadin ve dolvene devam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|