Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hasanilgun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen öksürük
    Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 17:15
Merhaba kadir bey hoşgeldiniz oğlum 1 aydır öksürüyor ateş yoktu burun akıntısı ve öksürük ara ara 1-2gun kesiliyor sonra tekrar başlıyor şimdi 2 gündür ateşte eşlik etti hiçbirşey kullanmadık ballı limon izotonik ile burun çekme ve cold mix dışında ama bugün doktor ciğerlerine inmiş solunum sesleri sıkıntılı ventolin verelim dedi vermedim size sormadan sabahları burnunu çekiyorum yemyeşil geliyor gün içinde kreşte ayrıca 2 gündür gözü de kızardı ve akıyor sürekli onun için neyildex damla ve foatholmic merhem başladı daha almadım ilaçları size danışmadan birşey yapmak istemedim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117007
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 19:00
Ne diye bu sikayetlerle; doktora gidersiniz ki!!! Tabiiki Ventolin verecek, arkasindan da; Nasonex, Flixotide
gibi kortizonlu ilaclari baslayacak!!! 
Gozu icin, sadece Tobrased goz damlasi: gunde4x1 her iki goze damlatin.
Lutfen eski maillerede bir goz atin.. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 19:15
Aralıksız öksürüyor solunum sesleri de arttı kreşten sürekli arıyorlar balgam da çıkarmış yeşil ateşte olmaya başladığında açıkçası korktuk bu zamana kadar 2 kere antibiyotik kullandık ve 1 kere penisilin yaptırdık ateşe de hiç müdahale etmiyorum genel durumu çok kötü olmadıkça ne ventolin ne peditus kullandık bugün tablonuzu okudum balgamı öksürük ateş bronşit demissiniz korktum açıkçası 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 21:42
Solunum sayısı arttı çekilmeleri var aralıksız öksürüyor bir öneriniz var mı kadir bey 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 23:26
Kadir bey solunum sayısı dakikada 41 sürekli öksürüyor ateş devam ediyor bir de ishal eklendi bugün eşim doktara götürmüş alerset surup iliadin damla ve largopen başlamış o kadar kötü ki 2 gözü de kızardı ne gözünü açabiliyor ne hali var çok bitkin en fazla yarim dakika öksürmeden geçiyor hiç bir şey de yemiyor burun akıntısı yeşil ne yapacağımızı şaşırdık lütfen yardımcı olun
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 23:29
Oğlum bu arada 2.5 yaşında 12 kg 90 cm
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hasanilgun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kas 2017 Saat 23:33
Biz hiçbir ilacı kullanmadık 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117007
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2017 Saat 03:38
Akintinin "yesil" olasi, Gribin sonuna geldiginizi gosterir.
Ates yaninda; Agizda pis koku+Dil ustunde pas tabakasi varsa, Largopen'e baslayin. 
Sakin Allerset'e baslamayin, akinti daha da koyu hal alir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.