|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Hasanilgun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Kas 2017 Saat 17:15 |
Merhaba kadir bey hoşgeldiniz oğlum 1 aydır öksürüyor ateş yoktu burun akıntısı ve öksürük ara ara 1-2gun kesiliyor sonra tekrar başlıyor şimdi 2 gündür ateşte eşlik etti hiçbirşey kullanmadık ballı limon izotonik ile burun çekme ve cold mix dışında ama bugün doktor ciğerlerine inmiş solunum sesleri sıkıntılı ventolin verelim dedi vermedim size sormadan sabahları burnunu çekiyorum yemyeşil geliyor gün içinde kreşte ayrıca 2 gündür gözü de kızardı ve akıyor sürekli onun için neyildex damla ve foatholmic merhem başladı daha almadım ilaçları size danışmadan birşey yapmak istemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117007 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diye bu sikayetlerle; doktora gidersiniz ki!!! Tabiiki Ventolin verecek, arkasindan da; Nasonex, Flixotide gibi kortizonlu ilaclari baslayacak!!! Gozu icin, sadece Tobrased goz damlasi: gunde4x1 her iki goze damlatin. Lutfen eski maillerede bir goz atin.. |
|
![]() |
|
Hasanilgun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Aralıksız öksürüyor solunum sesleri de arttı kreşten sürekli arıyorlar balgam da çıkarmış yeşil ateşte olmaya başladığında açıkçası korktuk bu zamana kadar 2 kere antibiyotik kullandık ve 1 kere penisilin yaptırdık ateşe de hiç müdahale etmiyorum genel durumu çok kötü olmadıkça ne ventolin ne peditus kullandık bugün tablonuzu okudum balgamı öksürük ateş bronşit demissiniz korktum açıkçası
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Solunum sayısı arttı çekilmeleri var aralıksız öksürüyor bir öneriniz var mı kadir bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Kadir bey solunum sayısı dakikada 41 sürekli öksürüyor ateş devam ediyor bir de ishal eklendi bugün eşim doktara götürmüş alerset surup iliadin damla ve largopen başlamış o kadar kötü ki 2 gözü de kızardı ne gözünü açabiliyor ne hali var çok bitkin en fazla yarim dakika öksürmeden geçiyor hiç bir şey de yemiyor burun akıntısı yeşil ne yapacağımızı şaşırdık lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Oğlum bu arada 2.5 yaşında 12 kg 90 cm
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasanilgun
Biz hiçbir ilacı kullanmadık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117007 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Akintinin "yesil" olasi, Gribin sonuna geldiginizi gosterir. Ates yaninda; Agizda pis koku+Dil ustunde pas tabakasi varsa, Largopen'e baslayin. Sakin Allerset'e baslamayin, akinti daha da koyu hal alir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|