|
KULAK AĞRISI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2018 Saat 09:45 |
Hocam Merhaba.Yaklaşık 1 yıldır yazılarınızı takip ediyorum,ilk defa yazma ihtiyacı hissettim.10 yaşında bir kız babasıyım.Kızım 1 hafta önce hafif bir grip geçirdi.3-4 gündür kulağım ağrıyor dedi.Hemen sizin tavsiyelerinize başladım.illadin damla,limonlu bal ve cold mix.Fakat eşim biraz evhamlı,hemen sağlık ocağına götürmüş.Dr.''boğazı dolmuş,kulağa vuruyor'' demiş.yazmış agumentin ve ağrı kesici,tabiki almadım.Kızımın genel durumu iyi.Ateş 37-38 arası,ağızda biraz koku var.Eşim antibiyotiğe başlayalım diyor.Evde bir kavga havası.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska hicbir seye gerek yok, sadece Iliadin DAMLA yeterlidir. SAKIN Antibiyotik vermeyin, yoksa, devamli ayni sikayetleri olur. Okumaya devam edin.
|
|
![]() |
|
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Hocam, okumaya devam
|
|
![]() |
|
Hocam Merhaba,çok şükür kızımın kulağında ağrı kalmadı.Bugün ise oğlum (5 yaşında) sabahın 6 sında kulağım ağrıyor diye uyandı.Onda da aynı sıkınıtı.Grip,balgamlı öksürük (özellikle gece),ateş yok.Hemen illadine başladım.Fakat kızıma göre kulağı daha çok ağrıyor. İlladini günde 3-4 defa damlatsam problem olur mu?Ağrı çok olursa bactrim kullanalım mı?
Sağlıcakla kalın Hocam
|
|
![]() |
|
Hocam oğlum öğleden sonra ateşlendi,su anda 38.1 atesi.sabahtan beri ağlıyor kulağım kulağım diye.Evde agumentin 600 var,kullanmak istemiyorum.Saglik ocagina gittim,bactrim yazmadi.Paramla tanidig im bir eczacidan zar zor bactrim aldimBactrim e başlıyayim mi?Bactrim kullanırken illadinide kullanabilirmiyiz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sik sik kullanacaginiza; 2x4 damla damlatin. Sirt ustu yatar durumda olacak, ve her bir tarafa damlatildiktan sonra, bas 1-2 dakika o tarafa cevrili duracak... Ates cikarsa (sizde cikmis!!), veya akinti olursa, Iliadin yaninda, Bactrim kullanin. Gunde:2x1,5 olcek.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam hemen başlıyorum
|
|
![]() |
|
Hocam Merhaba.Oğlumun kulak ağrısı geçti sayılır.illadine ara verdim,fakat biraz duyma problemi var o da geçecek inşallah zamanla.Hocam oğlumda cuma günü akşamdan sonra balgamlı öksürük başladı.Dünden beri de ateşi var.37,1-38,3 arası gidip geliyor ateşi.Ağızda koku dilde pas yok.Biraz halsizlik ve iştahsızlık var.Sürekli yatmak istiyor.Su ve çorba dşında yemek yemek istemiyor.İshal ve kusma yok.Ballı limon cold mix ve serum fizyolojik başladım.Eşim tutturdu hastane diye.Adım gibi eminim ki hemen antibiyotik yazıp gönderecekler.Sadece kan tahlili için götürecem. Tahlil sonuçlarını paylaşırım Hocam.Eski maillerinizden anladığım kadarıyla E.M. hastalığı gibi.Ağrı çok olursa calpol vermeyi düşünüyorum Hocam.
Şimdiden teşekkürler Hocam,iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|