|
Hamilelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2018 Saat 14:50 |
Hocam biliyorum çocuklara her türlü vitamin verilmesine hayır diyorsunuz. Peki durum hamilelerde nasıl. İlk haftalarda folik asit içtim ama artık icemiyorum midem bulanıyor 12.haftadayiz ve iki haftadır içmiyorum.siz zaten öncesinde alınmalı diyorsunuz o da olmadi. İkincisi OMEGA 3 içenler var vitamin alanlar vs.bunlari almalıyım.55.5kiloyum.29 yaşındayım.cok çok iyi beslendiğim söylenemez aşırı bulantim ve ara ara kusmam var her şey den tiksiniyorum kendi evimde. Takviye almalıyım.im
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- "... çocuklara her türlü vitamin verilmesine hayır diyorsunuz. " Bu kadar IDDIALI bir yorumum yok.. D vitamini veriyorum, hemde, bilinen dozlarin ustunde veriyorum. Folik asit'i cok anlattim.. Anne karninda bebegin taslagi olustuktan sonra, folik asit almanin bir anlami kalmaz.. Normal beslenen, NORMAL bir ailenin, cocugunun, B grubu, C, E ve A vitaminlerini almasina gerek yoktur.. Aile normal bir aile degilse, abuk subuk diyetleri cocuklarina uyguluyorlarsa, durum degisir.. Omega-3 'un, abartildigi kadar bir onemi yoktur.. Denize kiyisi olmayan ve balik tuketmeyen insanlar daha az mi yasiyorlar??? 2- IYE yok.. Doktorunuz, tipik bir "Ahmak doktor" oldugundan, sirf ilac yazmis olmak icin, "Uroday" yazmis.. Boyle antibiyotikler, zayif bakterileri yok ederek, ortami daha direncli bakterilere acik hale getirirler.. Bu ilaca; gereksiz yere, uzun sure devam ederseniz, bir muddet sonra, antibiyotiklere direncli bakterilerin sebep oldugu bir IYE ile karsilasirsiniz. Bu doktor anlasilan basit bir "Idrar Tahlilini" bile degerlendirmekten aciz bir doktor.. Akinti icin, sadece; sabunlu su ile yikanin.. Bu tip akintilar; mikrobik degil, hormonaldir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ağu 2018 Saat 19:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|