|
Gece oksurugu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
deryameryem
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ara 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deryameryem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gece oksuruguGönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 00:56 |
|
Hocam yedi yasinda kixim var dogdugundan beri oksurugu bitmez ozellikle gece bu sene okula baslafdi iki senedir burun akintisi baslar ucuncu gunu sabah kalktiginda krup oksurugu baslar ama oksurdukce normal balgamli oksuruge donusr bu uc gun her sabah kaklktiginda olur ama sadece sabah kalktiginda uc gunden sinra normal oksuruk devam eder bi hsfta sixin sayenizde hep ilacsz atlattik ama hiv ates olmaz hicam kixim cok sayili ateslenmistr mesela hic 38 ates gormemistr acaba bagisikligimi calismiyor hastanegr gidiyorux film cekildi ciger bissy yok alerji dediler kesin astim olacagi kesin dediler koruyucu ilac verdildr hicbirini almadim acaba gercekten astim belirtisimi veya gercekten alerjimi hocam geninde mi var oksuruk yatkinligi olabilirmi
|
|
|
SELAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2019 Saat 03:40 |
|
1- Bagisiklik ile NE alakasi var?? Bagisikligi calismayan bir hasta Turkiye sartlarinda bu yasa kadar yasayamaz bile!! Zaten bu "cok hastalikli" devrenin sonuna gelmissiniz. seneye bunlarin hicbirini gormeyeceksiniz.. Tabii, bu sadece , benim takip ettigim hastalar icin gecerlidir. Yoksa, HER ateslendiginde, antibiyotik kullanilmis olanlar daha pek cok sene daha hastaliklarla mucadele edeceklerdir. 2- Atesi olmayan bir cocukta ne diye Film cekiliyor??? Yabanci cisim filan mi dusunduler?? Turk doktoru degilmi?? ".. film cekildi ciger bissy yok alerji dediler kesin astim olacagi kesin dediler.." derler!! Bilmezlerki, kendi yedikleri haltlar yuzunden cocuklarda astim benzeri sahte hastalik tablosu yaratiyorlar.. Hakiki Astim'in tedavisi YOKTUR... Hayat boyu surer... SAKIN bu aptallarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. Ayrica da; Aralik-Ocak ayinda, NEYIN ALLEJISI!!! SAKIN: bu sahtekarlarin dedigi-diyecegi hicbir seye inanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Oca 2019 Saat 03:41 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|