|
İliadin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2019 Saat 17:23 |
Hocam ben alerjik astimim burnum çok sık tıkandığı için iliadin kullanmaya başladım ara vermeden kullandım şimdi nasıl bırakabilirimk çok zorlanıyorum zaten astım olduğum için bir sürü ilaç kullaniyorum. 2.sorum ise kızım 3 yaşında hocam nereye gitsek yanındaki hiç kimseyi yanindan bırakmıyor atıyorum AVM de ben babası ve babanesi gidiyoruz birimiz tuvalete gitse agliyo kimse ayrılsın istemiyo yanından bı başka birileriyle de dışarı çıksak aynı mesela benim arkadaşım faln hep beraber çıksak arkadaşım bı yere gitcek olsa yine agliyo. Normalde ev dışı kimseyle iletişimi iyi değildir ama durum bu ne önerirsiniz hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hani Turk cocuk doktorlari Astim'i tedavi ediyorlardi!!! Sizi niye tedavi edemediler??? Iliadin yerine, her 4 saatte bir, 10-20 damla Serum fiz damlatin. Aglama konusu: Bir Psikiyatriste danisin.
|
|
![]() |
|
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam kızımla ilgili otizm mi diye sormuştum gerek dil gelişimi gerek ev içi bizimle göz teması ve iletişimi iyi olduğu için otizm olmadığını düşünüyoruz reaktif bağlanma bozukluğu olduğunu dusunmeye başladık. Psikolojisi bozuk bı anneyle büyüdü sayılır her an test eden her yaptığına şüpheyle bakan bı anne oldum çıktım ne yazikki. Bu bozuklukla ilgili fikriniz nedir hocam ben iletişimini daha da güçlendirmelimiyim dışarıda ki insanlarla iletişime kapalı olması kaygılı bı anne sonucunda kiziminda kaygısını artırmış olabilirmiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Annenin psikolojik bozukluklari cocuga da etki edebilir. Bunun en sik goruleni; "Shizofrenogenic mother" diye bir baslik vardir.. Turkcesi; Sizofreni yapici anne!!! Psikolojik danismanlik iyi olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|