Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Konuşmak istemeyen çocuk.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuşmak istemeyen çocuk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Azra13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Azra13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Konuşmak istemeyen çocuk.
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2019 Saat 16:29
Merhaba hocam
3 yaşındaki kızım konuşmak istemiyor.
2 yaşından bu yana her şeyi anlıyor, gösteriyor,
İşaret ederek anlatıyor fakat konuşmuyor.
Şu anda her şeyi "yak, bak, gak, ebi, baba ,abu"
Olarak ifade ediyor. Kelimeleri benimle beraber
Tekrar etmesini istiyorum, kafasını sallayarak "ıııı" diyor.
İnadını kıramadık.

Ne önerirsiniz, hangi doktora götürelim hocam?

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118095
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2019 Saat 18:51
Cok ustune dustugunuz icin, sizinle inatlasiyor. Ilgilenmeyin, konusur. 
Sizde kabahat!! 
Yukarı Dön
Fatma010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma010 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 21:19
Hocam , benim oglum 19 aylik forumda konulara baktim fakat bunun ile ilgili birşey bulamadim, oğlum anne baba dişinda hic birşey soylemiyor .. bişeyler diyoruz anlamamkta israrli yapmamasi gereken şeylerde umursamiyor veya anlamiyor bagirinca da bi adim geriye atip sonrA devam ediyor cok hareketli bir dakika yerinde durmuyor sizce ne yapmam lazim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 22:08
19 aylik, HELE ERKEK cocuk, hic konusmayabilir de!!
4 yasina kadar "digil-digil" gidebilir.
Yukarı Dön
Fatma010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma010 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2020 Saat 23:27
Hocam , ciddimisiniz bunda bi sorun yokmu..
Bi oneriniz yokmu bizim icin cok harektli sakinlesin diye biseyler yapmaya calisiorum ama hic durmuyor , kitap okuyamioruz haylazlik pesinde boys yapamior cunku oturmuyor .. oyuncaklari disinda herseye ilgi gosteriyor ve kesinlikle anne baba disinda hic bisey demiyor .. ben kendim hollanda da buyudum film surekli yabanci izletiorum.. kendimdd hollandaca konusmaya calisiorum zaman oldukca onunla .. ama hollandaca arada bir de olsa nee nee dior yani hayir hayir
Yukarı Dön
Fatma010 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma010 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 20:40
Bi oneriniz yokmu hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 22:16
4 yasindan evvel bir sey beklemeyin.
Konusun, hicbir sakincasi yok.
Yukarı Dön
fatma8266 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 422
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2020 Saat 23:11
Evet hocam benim de kizim iki yasinda malum koronavirüs den dolayi evden cikmiyoruz. Oyun falan bi süre sonra tikaniyoruz valla tablet televizyon uzun sure izlemek zorunda kaliyor. Acaba konusmasinin gecikmesine sebep olurmu? Belli ki bu salgin ve yasak uzayacak. O da cok bunaldi bende her istediginde veriyorum hocam sizin gorusunuz nedir. Saygilar 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.