|
Dildeki dis izi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Puanlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2020 Saat 02:07 |
Hocam merhabalar, 4-5 aydir dilimde resimdeki gibi sag ve sol taraflarinda dis izine benzer izler goruyorum. Her hastalikta cocuklarin dillerine baktigim icin kendimide ara ara kontrol ediyorum. En son bir grip gecirmistim 4 ay once ve o gunden beri dilimde resimdeki gibi ozellikle sag tarafinda daha yogun dis izine benzer izler goruyorum. Ozellikle acken daha belirgin hale geliyor. internetten arastirdigimda sindirim problemlerinde ozellikle safra kesesi ve karaciger ile ilgili problem olabilecegini yaziyordu. Benim safra kesemde 2 ve 3 mm boyutunda polip var ve sikayetim yok takipteyim. - dildeki bu izlerin bir anlami var mi? Varsa ne yapabilirim? - safra kesesi polibinin buyumemesi icin yapabilecegim birsey var.mi hocam ayrica oruc tutmam da bir sakinca var mi? Konu hakkindaki yorumlariniz benim icin cok onemli bu nedenle size danismak istedim hocam Saygilarimla 4GP.ME/beth/1587855282841.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118865 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis izi.. Hicbir onemi YOK!!
Turkce Tip yazilarini okumayin, Onlar DAIMA; sizi korkutup, doktorlara kosusturmaniz icin yaziliyor. |
|
![]() |
|
Mehmettt ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar benim de safra kesemde 5mm ve 4mm poliplerim var yaklaşık 5 sene önce tesadüfen bulundu. Çeşitli doktorlara gittim biri mutlaka safra kesesi alınmalı ilerde kanserlesebilir dedi bir tanesi yılda bir kontrol edilmeli buyuyormu diye dedi bir tanesi bunlar yıllar sonra tasa dönüşür dedi. En son gittiğim doktorda buyumuyor onlar yokmuş gibi davran bir zararı olmaz dedi. Neye inanacagimi bende şaşırdım. Hocam sözde hangisi doğru.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118865 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son doktor, dogru soylemis… Tas da olsa, polip de olsa, sikayetiniz olmadikca KURCALATMAYIN!!
"Yilda bir kontrol mus" !!!! Yok ya!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|