|
Aircomb |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 663 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2020 Saat 16:00 |
Hocam sizi daha önce de çok rahatsız etmiştim burun tıkanıklığım ile ilgili damlayı kullanıyorum 5 günden sonra 1 gün ara veriyorum o 1 gün işkence gibi geliyor.Tıkanıyorum gece gündüz nefes alamıyorum. Geniz akıntısı da var.Bir arkadaşım aircomb ilacı kullanmış ama içeriğini okudum yan etkisi çok size danışmak istedim.Artık dayanılmayacak hale geliyor tıkanıklık. Ne yapsam bilemedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sacmalik!!
Astim ilaci.. Astim nobetlerinin arasini acmaya yarayan, "Montelucast" ihtiva eden bir ilac. Bu sahtekar doktorlar, halki iyice aptala cevirdiler!! SAKIN bu tip ilaclari kullanmayin.. Covid-19 salgini basladiginda, olumlerin cok olmasinin sebebi, bu hastalara bu tip ilaclarin ve Kortizonlu spreylerin verilmesidir. Astim ilaclari, vucudun viral enfeksiyonlarda, savunma kasti ile daralttigi bronslari genisleterek, viruslarin istilasini kolaylastirirlar. Kortizonlu spreylerde, vucudun viruslara karsi bagisiklik gostermesini onleyerek, hastalarin cogunun olmesini saglar. |
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 663 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok sağolun hocam hep bu yüzden insanımız sıkıntı çekiyor o kullandı ben de kullanayım diye diye.Peki benim bu sıkıntımı geçirecek veya daha da rahatlatacak iliadin damla haricinde ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin damla kullanin veya yakaniza, 2 damla ColdMix damlatin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu uzun süren tıkanıklık sinüzit olabilir mi nasıl ayırt edebiliriz?Sinüzit olsa nasıl teşhis edilir ve nasıl bir yol izlenir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sinuzit olsa bile tedavisi SADECE Iliadin damladir.
Sinuzit; bir iltihap DEGILDIR.. Ayni Orta kulak Ilitihabi gibi, mekanik bir hadisedir. Sinus agizlarinin kapanmasi ile sivi drenaji olmadiginda, bas agrilari olur. Sakin Turk doktorlarina inanmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|