|
Boy kilo eksikliği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zeynep82
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boy kilo eksikliğiGönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 15:55 |
|
Hocam aklıma takılan bir şey var size danışmak istedim.3 oğlum var ve bu karantina döneminde üstüne çok düştüğüm için sanırım bu konu gözüme batmaya başladı.Herkes oturduk kilo aldık diye dertlenirken biz de zayıflığa takıldık.Et ve süt tüketimine dikkat ediyoruz ama genel olarak çok seçiciler yemek konusunda.Kiloları sayfadaki persentil hesaplamalarında çok düşük çıkıyor.Ne yapmak lazım bilemedim.Genel kontrol ve tahlilleri normal çıkmıştı.Eşim ve ben de zayıfız.Genetik mi bilmiyorum.Değerlendirip öneride bulunursanız çok memnun olurum.
Ekim 2007- 154 cm 35 kg Eylül 2009 -142 cm 31 kg Nisan 2011-142 cm 29 kg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 18:26 |
|
"Persentil Hesaplamada"; bir tek o gunku degere bakilarak yorum YAPILMAZ!!
Persentil degeri, hep ayni mi?? Yoksa, tedrici olarak dusuyor mu?? Ona bakilir. Ayni seviyede gidiyorsa, onemli bir sey yoktur, aynen devam edin.. Yok.... Bir kac ay oncesine gore dusuyorsa, o muhim... Evet, genetiktir.
|
|
![]() |
|
zeynep82
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 18:36 |
|
Yani aslında dediğiniz gibi genel olarak hiç öyle toplu çocuk olmadılar.Sadece küçüğümüz bebeklikte biraz topluydu.Şimdi o da abileri gibi.Boyları uzadı ama kiloları da o kadar hızlı artmadığı için baktığımızda zayıf gibi duruyorlar.Bunun yanında biraz da çevre söylemleri de olunca canım sıkılmaya başladı.Bir süre takip edeyim artış değil de azalma olursa ne önerirsiniz peki hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 18:52 |
|
"cevre ye" BOS VERIN! Turk milleti simdiye kadar neyi dogru durust ogrenmis ki!!
Ogrenselerdi, Turkiye; hala "Bebek olumlerinde", Avrupa sampiyonu olmazdi!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|