Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mide bulantisi kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mide bulantisi kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 263
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mide bulantisi kusma
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2020 Saat 16:10
Merhaba Kadir bey
4.5 yasindaki kizim dun akşam yemekten epey sonra tahin helvasi ve yaklaşık yarim lt. Su içti. Yaklasik 20 dk .sonra midesi bulandi ve sadece yedigi helva ve suyu cukardi atesine baktim 36.3 tü. Gece yatti uyudu sabah kahvaltisini yedi sorunsuz ( yumurta domates recel) sbieaz sonra tekear midem bulaniyor dedi ögurdu ama kusmadi atesi yine 36.3 tu. Sonra bisey yemedi. Simdi biraz beyaz peynir yedi birirmek uzere iken tekrar midesi bulandi kusmadi atesine tekrar baktim 37 idi. Hocam koronadan dolayi dr. a goturemuyorum tahlil için. Ne olabilir?? Sizin fikrinizi ve ne yapmam gerektigini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler. 
Saygilarimla Kadir Bey.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117998
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2020 Saat 18:30
Yedigi bir gidadan(?) mikrop kapmis olabilir. Ates olup-olmamasi onemli degildir. 
Hicbir ilac vermeyin. Kendiliginden duzelir. Arkadan ishal gelebilir. 
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2020 Saat 19:46
Tamam Kadir Bey çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2020 Saat 23:37
Kadir Bey merhaba
Sizi tekrar rahatsiz ediyorum. 4.5 yasindaki kizim bir gun ara ile tekrar kustu onceki gün pek az yemisti sabah  kalkti ve 1 bardak su icti. O içtiği suyu 10 dk. Sonra çukardi. Ve dediginiz gibi arkadindan ishal geldi .kakanin ilk tarafi nornal orta ve sonrarasi sümüksü ishal. Simdi diyet yapiyoruz yogurt, patates haslama, kizarmiş ekmek tarzi veriyorum fakat bu gece tekrar midem bulaniyor dedi ama kusma yok size sormak istediğim bu durum ne kadar sürer ve 

Çocuklar İçin Enterogermina   kullansam olur mu acaba??

Siz tavsiye eder misiniz?. Şimdiden çok teşekkür ederim hocam.
Saygilarimla.....

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2020 Saat 03:33
Eski cevaplari okuyun. 
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2020 Saat 01:28
Hocam kusura bakmayin yazilarinizi ve mailler takip ediyorum cok sağolun sizden çok şeyler ögrendik.  Bügün gundüz kizim iyiydi diyet seyler yedi.ama akşam tv izlerken birden ağlamaya ve midem bulaniyor demeye basladi ama kusmadi öğüdü.  bugün kaka yapmadi. Soru cevaplarda bulamadım. Kusmalarla ve ardindan gelen ishal ile (sadece 1 kez ishal kaka yapti baska kaka yapmadi) mikrobu atmadimi?? Niye gala mide bulantisi devam ediyor olabilir. Ne yapmam gerekli??     Hocam hakkinizi helal edin sizi yoruyoruz. Simdiden teşekkür ederim  ..saygilarimla
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2020 Saat 03:11
Kusma sonucu; barsaklara gidecek madde olmadigi icin; 2-3 gun kaka yapmayabilir, normaldir. 
Barsak bogulmasi olursa, kaka yanina GAZ cikarma da olmaz. Yellenebiliyorsa, bir bogulma soz konusu degildir.
Yukarı Dön
Gülin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2020 Saat 14:43
Sağolun hocam..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.