|
Bel agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2021 Saat 13:07 |
Merhaba hocam kendimle ilgili bir sorum olacaktı.38 yaşında bayanim ara sıra bel ağrısı oluyordu ama geçiyordu,son 10 gündür sürekli ağrıyor. Sabahları uyandığımda,aşağı eğilip doğrulurken agri daha fazla oluyor.Gecmeyince doktora gittim,röntgen çekildi ve kantahliliyapıldı.Kanda bir şey çıkmadı.Filmde fıtık yok ama alt omurda olmaya müsait bir durum vardedi.Egzersiz verdi,CELESTONE CHRONODOSE AMPUL 3 tane igne verdi.Igneleri kullanmalimiyim?Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de FELDEN JEL,MUSCORIL POMAD verdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bel agriniz; "Alt bel agrisi" ise, bu ilaclarla hicbir sonuc elde edemezsiniz.
EGER, bu bel agriniz, kalca kemiginin ustunde ise, kaburgalar hizasinda DEGIL ise, bir Norosirurji Cerrahinin gormesi iyi olur. Anestezi ile, ve Rontgen yardimi ile ilgili sinir uclarina igne yapilmsi icap edebilir. Bel agrilariniz, kaburgalar hizasinda (sirt bolgesinde), ve gobek deligi hizasinin ustunde ise, Novalgin tablet, gunde:3X2 tablet almaniz, masaj ve sicak kompres uygulamaniz iyi gelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Hocam merhaba,bel ağrılarım göbek deliği hizasında kalça kemiği üstünde sağ tarafım ve orta kısımda.Gecmediği için sıkıntı veriyor.Şırnak-cizre de oturuyoruz eşimin görevi nedeniyle.Doktora gitmek istiyorum,burda doktora gittim muayene bile etmedi,bize en yakın önerebileceğiniz bir doktor var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118095 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben Turkiye'de degilim, tanidigim doktorlar az ve onlar da Istanbul'da.
Kayseri veya Ankara'yi deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|