|
Ter kokusu değişikliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2021 Saat 11:46 |
Kızım 6 yaşında sınırda bir kansizligi var demir ilacı verilmişti sizin ile görusleriniz ve tavsiyeleriniz ile kullanmadım şu anda kilolu bir kız son bir haftadir teri kokmaya başladı ve aşırı terliyor önce hiç böyle değildi sebebi nedir acaba
Bir de bıyık bölgesinde çok siyah tüyleri var ve çok üzülüyor bu durum hormonal bir bozukluk mudur |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gormeden bilemem. Supheli bir durum varsa, gosterin.
|
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Şüpheli durum derken nelere dikkat etmeliyim koltuk altı ya da özel bolgede kıllanma yok meme büyümesi kilodan dolayı yağ tabakası var başka bir şey yok endokrin e mi gitmeliyiz şimdi pandemi varken zor randevu alıyoruz aciliyetli bir durum mudur
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gormeden bir yorum yapamam..
Gonderebilirseniz, Yuz, Koltuk alti, Genital bolge resimlerini Ozel'den gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Hocam aşkolsun soruyu yazarken cevaplarınizi bile düşünmüştüm dedim ki ter kokusu değişikliği var diye soruyorum kadir hocam diyecek ki bir çiçekle bahar gelmez içim rahatlayacak sonra bıyık bölgesinde çok tüy kıl var diye soracağım kadir hocam diyecek ki soya cekimdir karıştırmayın ama siz bilemem görmem lazım diyince ben panik oldum hocam şu an uyuyor yarın becerebilirsem size resim atacağım bıyık dışında hiç bir yer de kıllanma yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepsi normal.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|