Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Biurubın pozitif
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Biurubın pozitif

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Biurubın pozitif
    Gönderim Zamanı: 23 Haz 2021 Saat 18:30
Hocam merhabalar 40 yaşında bayanım idrarda bilurubin pızitif çıktı internette araştırdım sarılık ile alakalı yazıyor yaklaşık bşr aydır ellerimde yanma vardı acaba onlamı alakalıdır ilginiz için teşekkürler saygılar... 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118412
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2021 Saat 18:53
Sarılığınız varsa, göz akınız da sarıdır.
Tam karar veremiyorsanız, bir kanda Total Bilirubin ve Direkt Bilirubin  yaptırıp bana yazın. 
Yukarı Dön
turnam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turnam Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 10:12
Hocam kan tahlilimde çıktı normal olmayan değerler ürik asit 1.9 mg/dl referans aralığı en düşük 2.4 olması gereken mcv 25.9 pg olması gereken en düşük 27 anti hbs negatif bugün ilk doz aşımı oldum dr hiçbir problemim olmadığını söyledi bazen idrar da bilurubin pozitif çıkabiliyormuş kandaki bu kadar düşüklük önemli değil dedi d ve b vitamini yazdı ellerdeki yanma için sizce başka bir dr a gidiyimmi ellerimde yanma halsızlık iştahsızlık ve arada yanlarımda ağrı oluyor bu arada istediğiniz testleri söyledim gerek yok dedi

Düzenleyen turnam - 24 Haz 2021 Saat 11:39
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118412
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2021 Saat 12:30
Hepatit B aşıları da, Covid aşıları gibi mutlaka ADELE içine yapılması gerekli olan aşılardır.
Hepatit B aşılarıda mutlaka omuz adelesine ve adele içine yapılmalıdır yoksa tutmaz.  
Türkiye'de yaşayan  bir kimsenin B vitamini alması gereksizdir. 
D vitaminini kullanın. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.