|
Ses kısıklığı ve gelisim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Tem 2021 Saat 23:15 |
Kadir hocam iyi akşamlar oğlumun yarın dogumgunu tam 1 yas olacak. Sesi kısıldı 4 gündür bizde doktora götürdük muayne etti ve dediki solunumu iyi ama viral enfeksiyon dedi. Eğer 3 hafta içinde geçmezse endoskopi yapılıp ses tellerine bakılması lazım boğaz reflusu için ama sanmıyorum dedi. Geçer dedi ilaç vermeye gerek yok dedi ve;
Bir tane boğaz spreyi ismi imumax baby&kids verdi Asıl sorun şu ki oğlum 49 cm doğmuştu suan boyu 73,5 cm Dogdugunda kilosu 2968 di suan 9126 9.ay kontrolünde kilo 9 du bana minyon işte napacan onunda yapısı bu memeye düşkün degilmi dedi. Yok dedim uyurken iciyor gunde 3 kez bide 2 kez gece iciyor toplam 5 kez yemeklere düşkün dedim İyi iyi çok iyi diyip iştah açıcı bir şurup verdi ismi Lione kids . Vitaminmis Ama ben hayret ettim oglum kadar ek gida yiyen bi bebek yoktur her sabah yumurtasını peynirini öğlen etini ara ogunde prebiyotik akşam corba içine köfte eriste vs ama çok aşırı hareketli 3 ayda sadece 126 gram almis bir de üstüne demez mi boyu 75 cm olsa iyiydi ama Hocam ben çok kaygilandim bu suruptan icireyim mi. Boğaz spreyini sıktım devam edeyim mi cocugun ağlarken bile sesi zar zor cikiyor baya kısılmış bir de aşı olacak. Dediki ateşi yok. Aşı olabilir sorun yok. 1 yas aşıları. Ben nerede hata yapmış olabilirim sonucta zorla emzirecek degilim emmiyor bazen huysuzlaninca meme istediğinidüşünüp.emziriyorum bir iki agzina alıp geri birakiyor. Zaten 10 aylik olduğundan beri de yürüyor.. . inanılmaz hareketli bir cocuk yerinde 10saniye durmuyor . Nasıl bir yol izlemeliyim. Yemesi içmesi gercekten iyi hocam meme de iste 5kez emiyor
|
|
![]() |
|
Aslansmom ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şunu da belirteyim ben çok zayıfım hep çocukluğumdan beri kan damlaları boyle hatırlarım kırıp içerdik cam küçük şişede. Balık yağları multivitaminler polenler muzlu sütler annem babam özellikle benimle çok uğraştılar ama asla hiçbir işe de yaramadi evlendim hamileyken kilo aldim suan gene zayıfım gene zayıfım.
Ben kendimden memnun değilim bu konuya da biraz takıntılı olduğum için oğlumun benim gibi olmasını istemem açıkçası zayiflik genetik olabilir mi.. ama aradaki fark ben yemez içmedim benim cocugum yiyor çok şükür
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çocuklar, ek gıdalarla BÜYÜMEZLER.. Çocuklar, süt ile büyürler. Günde en az 600ml süt/sütlü gıda verin, o
saydığınız gıdaları yer kalırsa verin. Su yerine süt içirin ve SOĞUK olarak verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aslansmom
Peki hocam bogazi bu sprey ile açılır mı. Daha doğrusu sesi düzelir mi. Zaman ayırıp cevap yazdığınız için sagolun hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1 Yasındaki bir çocuğun ağzını actırabilirseniz, spreyi sıkabilirseniz, egtkili olabilir. Deneyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|