|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 00:17 |
Hocam cevaplarsaniz cok mutlu olurum.dün pazar günü sabah kahvalti hazirlarken birden elim ayagim titremeye soguk soguk ter akmaya ve hafif sekilde carpinti hizli nefes alisveris durumu yasadim.sonrasinda ara ara gun icinde sk olamamakla birlikte sıtma tutması usume titreme halsizlik bas gosterdi.bir kere ishal sekliinde wc.ye ciktim.ayni seylwr bugunde tekrarladi.sjtma hali ile ishal beraber oluyor hocam.gun icinde cok degil ama cok kuvvetli ishal yasadim.ates yok.ama agzim zehir gibi dilimin uzeri bembeyaz.sitma seklide dune gore nispeten az.tahlil sonuclarim
Gaita temiz Idrar nitrit glikoz Bilrubin keton negatif. eritrosit 69hpf Lökosit 77 Yassı epitel 51 Kan wbc 4.74 MO 14.54 Pdw 20.12 Sedimantasyon 26 Crp 42.4 mgL Hocam bunlarin yaninda demir serum 27 Demir baglama 261 Ferritin 34 Tokluk kan şekeri 104. Tum sonuclara bakarak verilen ilaç zimaks antibiyotik ve reflor.size danismadan kullanmak istemedim.ne onerirsiiniz hocam size gore teshis nedir.
Düzenleyen seyla.gazi - 23 Kas 2021 Saat 00:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, hangi geri-zekali o ilaclari verdi ise, SAKIN kullanmayin!
Hicbir ilac kullanmayin. Az az su icin veya agzinizda ufak buz parcalari emin.
|
|
![]() |
|
seyla.gazi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Hocam banada hem antibiyotik hem reflor ayni anda verilmesi tuhaf gelmisti.merakimi mazurgorun yetiskinlerdede crp yerine wbc ye mi bakmak gerek crp nin yuksekligi tehlikeli istersen yatis yapalim serum verelim dedi doktor bebegim var kalamam dedim bu ilaçları verdi.peki hocam mikrobik bir durum mu yasadigim yoksa şeker belirtisi falan mi.iyilesince endokrin gorsun diye tembihledi icime kurt dustu.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118870 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN Turk doktorlara inanmayin...
1- Antibiyotik ile Reflor(veya her hangi bir Probiyotik) yanyana VERILMEZ. Bu doktorlarin kafalari ASLA calismadigi icin, verilen antibiyotigin, beraber verildigi Probiyotik bakteriyi de yok edecegini dusunemezler. Kenan Evren den beri artik kaliteli Lise mezunlari Tibbi tercih etmiyorlar. Meydan da bu supruntulere kaldi! 2- Hicbir zaman; CRP'yi dikkate almayin. CRP sadece hucre yikimini gosterir . Viral enfeksiyonlarda da en fazla hucre yikimi olur 3- Ilac kullanmayin. Yazilarimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2021 Saat 18:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|