|
gece uykusuzluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2022 Saat 00:24 |
hocam merhaba, benim sorum 26 aylık olan kızımın gece uykusuzluğuyla ilgili olacaktı;
yaklaşık 2 aydır anne sütünü bıraktık çok fazla yiyen bir çocuk değil sizin de tavsiyeniz üzerine gelişimi için normal süte alıştırdık, şimdi ise geceleri 250cc lik biberonla neredeyse 3 bazen de 4 adet içiyor yani 1 litreye yakın sütü geceden sabaha kadar içiyor tabi bunu 2 saatte bir uyanarak bazen de neredeyse sürekli ayağında sallatırarak yapıyor. Gün içinde pek fazla yemiyor süt içiyor arada bir ama gece her ne kadar sütü bıraktırmaya çalışsak da olmadı ağlıyor bağırıyor ve o sütü mutlaka yanına getirtiyor ben de artık gündüz koşturmaktan gece de sallamaktan çok yoruldum ve dinlenemiyorum artık bu gece uykusuzluğuyla ilgili önerebileceğiniz bir şey var mıdır? Atarax şuruba baktım gündüz de sersemlik yaptığıyla ilgili şeyler okudm, sizin uzun yol bulantısına karşı vermiş olduğunuz bir fitil var dı acaba onu mu kullansak ya da başka bir şey var mı? Biliyorum sizi bunaltıyoruz ama soru soracak başka kimsemiz yok iyi ki varsınız hocam çok teşekkür ederim şimdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3-5 gun Atarax surup deneyin. aksamlari 1 olcek verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|