|
Dekort |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mervezehrayağmur
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: DekortGönderim Zamanı: 04 Şub 2022 Saat 17:54 |
|
Hocam kızım tam 6 yaşında. Yoğun bir öksürüğü var ayrıca gece ateşi 39.4tü sabaha 37ye düştü balgam kusuyor ve krup şeklinde öksürüyor. Geceleri uyuyamıyoruz.Doktor dekort iğne verdi içecek dedi eczacı bu içilmez dedi tekrar gidip sordum yine içilecek dedi ben doktorum o eczacı ben bilirim dedi. Ventosal verdi bir de katarin. Kullanmadım hiçbirini. Hocam nebülizatöre soğuk serum koysam sadece o şekilde solusa iyi gelir mi? Soğuk buhar makinem yok. Biraz olsun rahatlasın istiyorum..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2022 Saat 19:30 |
|
O doktor, SALAGIN TEKI!!!
O salaga soyleyin, bari kutusunun ustunu okusun.. Agizdan alinan Dexamethasone tablet, farkli isimlerde satilir. SAKIN o salagin verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. Geri zekali; Astim tedavisi vermis. Soguk buhar makinasina NE GEREK VAR.. Hava soguk, guzelce sarip sarmalayin, soguk havaya (balkon, pencere onu) cikarin yeterli olur. Zaten sikinti 3 gecedir. Ondan sonra siradan Grip seklini alacak. |
|
![]() |
|
mervezehrayağmur
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 17:23 |
|
Teşekkür ederim hocam peki kızım kreşe gidiyor diğer çocukları da olumsuz etkilememek, bulaştırmamak adına hastalığın başladığı günden itibaren kaçıncı günde göndersem sorun olmaz..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Şub 2022 Saat 18:48 |
|
Ates dustukten sonra, bulastirmaz. Ayrica da, Covid, Grip gibi tasiyiciligi olan hastaliklarda boyle kisitlama
veya karantina tedbirleri hicbir ise yaramazlar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|