|
Pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 00:12 |
Dr bey trosyd sadece mantardan olan pisikleri mi gecirir? Alerjiden olan pisikleride gecirir mi?
Düzenleyen Gunes05 - 11 Mar 2022 Saat 00:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayir asla gecirmez.
Ayrica da; Allerjik dokuntulere krem verilmez!! Bu salakligi da dunyada, bir tek Turk doktorlari yapar. "Gecirdi!" diyen varsa, o dokuntu zaten allerji sonucu olmamistir. Dolandirilmistir.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vajinada oluşan pisige sürüyorum kızımda geciriyor ozman alerjik degil oluşan pişik.bende ne dokunuyor da pişik oluyor diye düşünüyorum.aslinda sürekli temizliyorum ama nasıl mantar olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pisik kremi olarak, Turk doktorlari hangi ilac firmasi iyi "guzellik" yaparsa, o firmanin kremini verirler.
Pisik kremi olarak sadece: Nivea, Popolin, Desitin, SebaMed gibi merhemleri kullanin. Haemetan, Bepanthene gibi kremler pisik kremi degillerdir.
|
|
![]() |
|
Dr bey 5.5 yqsinda olunca pişik olunca aklıma alerji geliyor hep bebek değil sonuçta yanlış mı yapıyorum bu yaşta normal mi pişik olması?( majör ve minörler iç kisimlari kizariyor)
Desitin vajina ici minörlerin olduğu yerlere sürülebilir mi kıvamı çok koyu
Düzenleyen Gunes05 - 12 Mar 2022 Saat 01:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Idrar damlatiyor veya idrar yaptiktan sonra iyi temizlenmiyor olabilir.
'Evde iken, her idrardan sonra, su ile temizleyin, "Kuru temizlik" yapmayin. Desitin yerine; Popolin veya Nivea kullanin.
|
|
![]() |
|
Dr bey dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz kızımın pişik sorunu devam ediyor yani aslında kızarma sorunu.cok uzun süre çiş yapmiyor tutuyor bu sebepten mi kızarıyor anlamıyorum ben yediklerine şüpheleniyorum ama trosyd alerji olsa geçirmezdi dediniz ben denemek için sürüyorum akşamdan sabaha kızarıklık hafifliyor. Trosyd iyi geldiğine göre her seferinde mantar mi oluyor? Ama kızımın çiş temizliğini bile temizleme pamuğu ile yapıyoruz her seferinde nasıl mantar olabilor ki.cozemedim hala yaşıda büyüdü yatırıp krem sürmek hoş olmuyor.alerji bölümüne mi gitmeliyiz bilemedim doktor bey
Düzenleyen Gunes05 - 23 Nis 2022 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asiri temiz, hatta Steril bakiyorsaniz, mantar olabilir! Sadece su ile temizlik yapin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Nis 2022 Saat 01:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|