Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Pişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 744
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Pişik
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 00:12
Dr bey trosyd sadece mantardan olan  pisikleri mi gecirir? Alerjiden olan pisikleride gecirir mi?

Düzenleyen Gunes05 - 11 Mar 2022 Saat 00:13
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 04:05
Hayir asla gecirmez. 
Ayrica da; Allerjik dokuntulere krem verilmez!! Bu salakligi da dunyada, bir tek Turk doktorlari yapar. 
"Gecirdi!" diyen varsa, o dokuntu zaten allerji sonucu olmamistir. Dolandirilmistir.
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 08:04
Vajinada oluşan pisige sürüyorum kızımda geciriyor ozman alerjik degil oluşan pişik.bende ne dokunuyor da pişik oluyor diye düşünüyorum.aslinda sürekli temizliyorum ama nasıl mantar olabilir 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2022 Saat 18:26
Pisik kremi olarak, Turk doktorlari hangi ilac firmasi iyi "guzellik" yaparsa, o firmanin kremini verirler.
Pisik kremi olarak sadece: Nivea, Popolin, Desitin, SebaMed gibi merhemleri kullanin. 
Haemetan, Bepanthene gibi kremler pisik kremi degillerdir. 
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 01:31
Dr bey 5.5 yqsinda olunca pişik olunca aklıma alerji geliyor hep bebek değil sonuçta yanlış mı yapıyorum bu yaşta normal mi pişik olması?( majör ve minörler iç kisimlari kizariyor)
Desitin vajina ici minörlerin  olduğu yerlere sürülebilir mi kıvamı çok koyu 

Düzenleyen Gunes05 - 12 Mar 2022 Saat 01:31
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2022 Saat 18:08
Idrar damlatiyor veya idrar yaptiktan sonra iyi temizlenmiyor olabilir.
'Evde iken, her idrardan sonra, su ile temizleyin, "Kuru temizlik" yapmayin. 
Desitin yerine; Popolin veya Nivea kullanin. 
Yukarı Dön
Gunes05 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gunes05 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2022 Saat 23:42
Dr bey dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz kızımın pişik sorunu devam ediyor yani aslında kızarma sorunu.cok uzun süre çiş yapmiyor tutuyor bu sebepten mi kızarıyor anlamıyorum ben yediklerine şüpheleniyorum ama trosyd alerji olsa geçirmezdi  dediniz ben denemek için sürüyorum akşamdan sabaha kızarıklık hafifliyor. Trosyd iyi geldiğine göre her seferinde mantar mi oluyor? Ama kızımın çiş temizliğini bile temizleme pamuğu ile yapıyoruz her seferinde nasıl mantar olabilor ki.cozemedim hala yaşıda büyüdü yatırıp krem sürmek hoş olmuyor.alerji bölümüne mi gitmeliyiz bilemedim doktor bey 

Düzenleyen Gunes05 - 23 Nis 2022 Saat 00:00
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2022 Saat 01:42
Asiri temiz, hatta Steril bakiyorsaniz, mantar olabilir! Sadece su ile temizlik yapin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Nis 2022 Saat 01:47
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.