|
Pipi ucu şiş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Haz 2022 Saat 13:37 |
Hocam iyi günler oğlum 31 temmuz 2018 doğumlu
4 aylıkken sünnet olmuştu Şimdi 4 yaşına girecek ama bu sabah çişini ettirirken pipisini üçünde şişlik fark ettik neden olmuş olabilir korktum şişliği görünce napicagimi da bilemiyorum Zaten sürekli eli pipisini doktora sormuştum kendini tanıyor dedi O esnada ilgisini başka yere çekiyorum sordum da pipi mi ittiyorum diyor Anlamadım hocam çok çaresiz kaldım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabunlu sıcak su küvetine otursun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Haz 2022 Saat 17:36 |
|
![]() |
|
DemetRüzgar ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam sizi rahatsız ediyorum tekrardan kusura bakmayın :(
Hocam oğlum 31 temmuz 2018 doğumlu 11.01.2022 de aşırı öksürük şikayetiyle doktora goturmustum film çekmişti covid testi yaptılar pozitif çıktı Daha sonra 13.01.2022 tarihinde ev de ateşini dusuremedik durumu çok kötüydü ambulansla hastaneye götürdüm orda da film çektiler akciğer de sıkıntı varmi diye temiz dediler daha sonrasında hiç akciğer film mi cektirmedim hocam zararlı olduğunu söylemiştiniz Hocam covidten sonra öksürük hep kaldı Her hastalığı ateşli geçiyor alakasi var mı bilmiyorum tabi Bu akşam sağlıkçı olan bir tanıdığımız oğlumun covid olduğu akciğer filmine baktı ve dedi ki skolyoz olabilir eğrilik var dedi biz de çok tedirgin olduk korktuk son film de çok kötüydü ayakta duramıyordu çocuk Hocam ben size danışmak istedim ben fark edemedim çünkü üzerinden yaklaşık 5.5 ay geçti eğer böle bir şey var ise geciktirdik mi hangi doktora gitmemiz gerekli sizin değerli fikirlerine ihtiyacım var hocam şimdiden çok teşekkür ederim:( Hocam bir de 04.10.2020 tarihinde bir akciğer filmi mi çekilmiş şuan fark ettim raporları gösterirken Aktif İnfiltratif ne demek 2 sene önce ki raporunda bu yazıyor doktor bir şey olmadığını söylemişti hatırladım kadarıyla bir sıkıntı olur mu hocam ondan sonra da 2 sene sonra bu akciğer filmleri cekilmisti onun raporların da böle bir şey yazmıyor aklim karıştı hocam Düzenleyen DemetRüzgar - 19 Haz 2022 Saat 00:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her 2 Akciğer grafileri NORMAL.
İlk çekilen; (teknik olarak HATALI) nefes verdiğinde çekilmiş. Acemi doktorlar, buradaki koyu görünümleri "infiltrasyon" olarak değerlendirebilir, bunlar normal akciğer dokusudur. İkinci Film; (düzgün) nefes aldığında çekilmiş, o yuzden akciğer dokusu daha iyi görülüyor. EĞER; duruş bozukluğu değilse bile, bu derecedeki Skolyoz önemsizdir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
Hocam peki ileri de bu durum sıkıntı olmaz mı
Ben bu zamana kadar hiç anlayamadım Eğer var ise tedavisi nasıl oluyor hocam cevaplarınız benim için çok kıymetli Akciğer filmiyle mi anlaşılıyor bu hastalık hocam:( Çok korkuyorum bana akciğer filmlerinde hiç bir sıkıntı yok deyince ben de üzerine fazla düşmedim tertemiz dediler İlk röntgeni ikinci röntgen arasında iki gün var hocam orda da skolyoz belli oluyor mu
Düzenleyen DemetRüzgar - 19 Haz 2022 Saat 12:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DemetRüzgar
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|