|
Popodan ateş ölçme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2022 Saat 02:33 |
Hocam iyi günler
4 aylık bir oğlum var. Aşıdan sonra vs bazen ateşi çıktı. Bu 4 ay boyunca ateşini poposundan ölçtük. Ama bunun Allah korusun travmatik bir etkisi olabiliyor dediler. Bu saatten sonra nasıl ölçmemi tavsiye edersiniz? Birde ateş düşürücü şurupların açıldıktan sonra ömrü 1 ay diyorlar bu doğru mu? Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Etrafınızda ne kadar çok cahil insanlar var! Belli ki fazlaca Türk doktorlarının etkisi altında kalmışlar!
1- "Travmatik etki"??? Salak bunlar. Bildiğiniz salak. Neymiş, ilerde çocuk "Homoseksüel" olabilirmiş!! Homoseksüellik, popo değil, GENETİK farklılıktır. Daha anne karnında o çocuğun Homoseksüel olacağı bellidir ve bu özellik DAYI'DAN GEÇER. Dayı sağlamsa korkmayın. Her gün dünya da milyonlarca bebeğin ateşi popodan ölçülüyor! 2- Palavra. Her kullanımdan sonra, şişe ağzı silinip, kapağı düzgün kapatılırsa, üstünde yazan SKT'ye kadar bozulmadan durur. Tabii, onlara göre; her ay atacaksınız ki, ilaç firmaları daha çok kazansın!! Esasında, hiçbir ateşde, hiçbir zaman ateş düşürmeyin. Ateş ile ilgili makalelerimi yazarlar kısmından okuyun. |
|
![]() |
|
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam normalde düşürmemeye hep dikkat ediyorum. Sadece oğlum covid olduğu dönem 39.5 olmuştu ve ben de çok ateşliydim. Anlamamışım oğlum inliyormuş eşim söyledi. O zaman bi vermiştik. Normalde ateş düşürmek pek istemiyorum ama korkuyorum da. (Havale ile ilgili yazılarınızı okumama rağmen) Yazılarınızı hep okudum ve hala okuyorum da o kadar çok ki her gün okumaya zaman ayırıyorum. Çevremde herkese de okutuyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|