|
Vücutta kırmızı benekler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2022 Saat 21:56 |
Merhaba Kadir Bey
Yeğenim 12 aylık vücudunda resimdeki gibi kızarık benekler oluştu saç dipleri, bez bağlanan bölge,El içi üstü, ayak altı üstü, kollar,bacaklar, yüzü, en çok göbek ve sırtta var. Yapılan testi ekte veriyorum. Kızarıklık öncesi ateş vs hiçbir sorunu olmadı.. Keyfi yerinde gayet. Ama kızarıklık artıyor gibi. Virüse bağlı enfeksiyon denilmiş. Zyrtek sabah öğle ve atarax 1 doz ayrıca Sabah akşam bioderma kuruyunca stilex sürmesi istenmiş. 3 güne kadar eğer geçmezse agumentin başlanacak mış. Antibiyotiklik bir durum var mı sizce. Bu kızarıklık nedeni nedir? Teşekkür ederim. Düzenleyen Glnrkzy - 18 Kas 2022 Saat 12:07 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- " Virusa bağlı enfeksiyon"!!! Saçmalığın da bu kadarı ancak Türk Tıp fakültelerinde eğitim ile olur.
Virus enfeksiyonu olduğunda, WBC değeri, 10'un altında olur, Nötrofil oranı da düşer. 2- O cahil doktor daha Zyrtec nasıl verilir, ondan bile haberi YOK! Zyrtec günde 1 ölçek verilir.. 3- Zyrtec yanında Atarax verilmez.. Salak mı NE?? 4- O kremlerin hiçbir faydası olamaz. 5- Anemi:Yok... Antibiyotik:gerekmiyor. 6- Kaşıntı olmadığına göre, Uyuz değil. İsilik. Aşırı sıcak tutmaya bağlı. HER GÜN yıkayın, serin tutun, başı terlemeyecek kadar giydirin. Hiçbir krem iyi gelmez.
|
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kaşıntı sadece üstünü çıkarırken oluyor muş. Ben de uyuz olabilir mi diye düşündüm açıkçası ama kızarıklık birden bu hale geldi birde boyundan üstte olmaz dediğiniz için elemistim uyuz ihtimalini. Bazı kızarıklık uçları uç vermiş gibide.
Düzenleyen Glnrkzy - 17 Ağu 2022 Saat 22:30 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 188 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
karışmak haddim değil ama, bence de isilik. birde bebeğinizin ftosunda zıbın var bir de gri bişey var kalın gözüken.. havalar çok sıcak.. nasıl giydiriyorsunuz?
benim kızımda çok hassas, günde 2 duş ve sadece pamuklu atlet ve kilotla yaşıyor ve çok rahat çocuk. ben de üşür diye giydiren annelerdendim.. çok pişmanım.. geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bravo! Pes doğrusu o "kalın" her ne ise onu atlamışım!! Yani, hakikaten bu mevsimde o ikinci kat ne oluyor!
Tek zıbın yeterli!
|
|
![]() |
|
Yok hocam kalın değil. Sadece zıbın var üzerinde görünen önlük.. Zaten yazlık tatil bölgesindeyiz çok sıcak olduğu için mümkün değil ikinci kat. Bazen sadece bez ile gezdiriyoruz çocukları. Ağız salyası çok fazla olduğu için takıyorlar. Birde denize girmesi iyi gelir mi sizce.
Düzenleyen Glnrkzy - 17 Ağu 2022 Saat 16:28 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çok iyi gelir de.. Çocuğun cildini gören bir sürü abuk-subuk kimseler, sizin canınızı sıkacak laflar edebilirler,
onlara kafanızı takmayın.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Sevgiler saygılar
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|