|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eki 2022 Saat 06:11 |
Hocam kizim 6 yasinda 18 kg 115 cm carsamba gecesi siddetli karin agrisi ve kusma ile uyandı kusmasi cok kötüydü hic su yok garip bir kusmaydi ben de surekli sizi takip ediyorum ardindan ishal gelecek diye bisey yaomadim ertesi gun ishal oldu su gibi rahatladı ertesi diger gun hic tuvalete cikmadi bu gece yine siddetli karin agrisi ve cook koyu kivamli kustu tekrarladi iyileşti derken neden olabilir hocam kusmasida cok garip koyu bagirsak duzenide şimdiden teşekkürler
Düzenleyen limon kabugu - 15 Eki 2022 Saat 06:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
İshalden sonra kusmanın olması; Viral ishali işaret eder. Ortalama 1 hafta sürecek. Sakın ilaç kullanmayın.
Sadece, su bile içemeyecek kadar sık kusmalar olursa, Emedur100 fitil kullanın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Eki 2022 Saat 09:44 |
|
![]() |
|
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam bir kere kusma oluyor aonra bi kac kez sulu diskilama bazen tutamiyor birde bu kusmasinin katinolmasi bi anlami varmi cok kati garip bi kusma birde iki defa mercimek corbasindan sonra boyle oldu bi anlami var midir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayır, bilhassa yemekten hemen sonra kusarsa, bu şekilde olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Hocam gece kustu yemekten 7 saat sonraydi o yuzden endise ettim midesinde bi sindirim problemi olmasindan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Barsaklar bozuk olduğunda, mide içindekiler barsaklara göndermez. Uzun sürdüğünde de, kusarak atar.
Yoksa, yoktan kusmuk var edecek hali yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|