|
4 aylık Bebek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 292 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2022 Saat 11:05 |
Merhaba hocam
İnternette bazı kaynaklarda bebeklerin burnu temizlenmesi gerek oldugunu yazıyor, sümükler viruslerden koruyormuş Oğlumda (4 aylık ) buyuk oglum grip olunca ,burnu tıkalı, akıntı yok ama içinde ya kurumuş sümükler var . Burun temizleme aspiratör ile çekiyordum sonra onu okudum sizinle danışmak istedim Nefesi alıyot komple tıkalı değil.sadece anne sütü içiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" burnu temizlenmesi gerek "
Herhalde, "Burnun temizlenmemesi gerektigi" demek istediniz. Turk doktorlari; cahil ve ahmak olduklarindan, hem vucudun calismasini anlatan ilim olan Fizyolojiyi bilmezler, hem de dogru durust Ingilizce bilmedikleri icin, Ingilizce bir Fizyoloji kitabini okuyup, anlayip isin dogrusunu ogrenemezler. Bir de; isin hastalikli durumunu anlatan, Fizyopatoloji dersi vardir ki, 50 seneden beri artik Turkiye'deki Tip Fakultelerinde OKUTULMUYOR. Bizim zamanimizda en kazik ders sayiliyordu. Bu ders kaldirildiginda, Turk Tip talebeleri bayram etmislerdi. Dogrudur, salgilanan sumuk ifrazatinda, sadece virus degil, bakterilerin yasamini da guclestiren bazi enzimler vardir. Ama bu aktivite, kurumus sumukte yoktur. ILK SALGILANDIGINDA vardir! Bu sebeple, burnunu, basinc uygulamadan temizlemenizde, yeni salgilanacak burun ifrazatini arttirmaya yonelik buyuk fayda vardir. Burun deliklerinde fazladan sumuk gormediginiz surece, burun temizligi yapmayin. Disardan gorulebilen sumuk olursa, temizleyin. Anladiniz mi simdi; Dunya daki Tip ilmi nerede, Turk Tibbi nerede? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Kas 2022 Saat 18:54 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|