|
Burun akıntısı ve krup |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Süper anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2022 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Süper anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2022 Saat 22:58 |
Doktor bey merhaba oğlum 8,5 aylık birkaç gün önce bir anda az az burnu akmaya başladı sonra geceleri tıkanıyordu burnumuz. Dün gece ateşi çıktı 38,4 tü. Öksürük başladı bir ara kusar gibi oldu balgam çıkardı. Bugün yine öksürük vardı ama ateş olmadı huzursuzluk devam ediyor. Doktora gittik acile cocuk doktoru gördü ciğerler temiz dedi boğazda geniz akıntısı var ama şeffaf enfeksiyon yok dedi. Krup dedi ses telleriyle alakalı bir hava verelim dedi adını unuttum ama adrenalinmiş.biz almadık ama gece artarsa getirin illa vericem mecbur diyor. Bi de akıntı için zaditen damla verdi almadık henüz. Anladığımız kadarıyla hastalık yok ama cok huzursuz ne yapmalıyız ? Krup için ne yapılmalı öksürüğü için?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir ornek sarlatan. Hos, baska Cocuk veya Aile hekimlerine de gitseniz, ayni soytariliklari uygularlar.
Yazilarimi okuyun ve sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Ayrica da, akintinin seffaf olmasi hastaligin yeni basladigini gosterir. Akintinin koyulasmasi ise, salak Turk doktorlarinin zannettigi gibi, enfeksiyonu gostermez. Akinti su gibi iken, once beyaz, sonra yesil-sari Bally kivami hal alir. Bu gorunum hastaligin iyilestigini gosterir. SAKIN Zaditen damlayi vermeyin. Akintiyi koyulastirir ve o sarlatanin istedigi tablo olusur! Krup filan da degil. K.c.ndan uydurmus! Unutmayin, Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Simdilerde eskisi gibi her Gripliye Astim diyemedikleri icin (artik halk yemiyor!) boyle sacmaliklarla sizi daha fazla masraflara sokmaya calisiyorlar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Kas 2022 Saat 23:13 |
|
![]() |
|
Süper anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağu 2022 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Süper anne
Yani grip mi olmuş çocuğumuz sesli öksürük var arada neden alırken de geliyor banyo yaptırıp burnunu çektik sık sık sıvı veriyorum emziriyorum odayı cok sıcak tutmuyoruz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Süper anne
Bi de gece cok tıkanırsa soguk havaya çıkarın balkona iyi gelir dedi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118320 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soguk havaya cikarmak; bir tek Krup Hastaliginda ise yarar.
Bu hastalikta, bilhassa gece artan "havlar tarzda" oksuruk vardir. Evet. Grip geciriyor, hastalik 2-3 hafta surer. Ilk basinda 4-5 gun suren ates olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Süper anne
Tamam hocam teşekkürler 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|