|
Karın agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2023 Saat 00:04 |
Hocam mrb , Kızım bir hafta önce kusmaya başladı su içse çıkardı , akşama kadar devam etti uyandıktan sonra düzeldi ateş vs yok kabızlık ishal yok , her gün kakasını yapar ama katı bir şekilde , bir haftadır ara ara karnım ağrıyor diyor , aniden oyunu bırakıp karnım ağrıyor anne diyor ,3 yaşına yeni girdi, günde rahat 10 defa diyor , iki dk sonra unutup oyuna devam ediyor ne yapabilirim ,ciddiye almalı mıyım ,kilosu için 5 kilo fazla demiştiniz ,diyet yaptirmiyorum ama günlük düzenli yürüyüşe çıkarıyorum , usutmus olabilirmi , bir hafta önce kustugunda sağlık ocağı doktoruna goturmustuk , karnını vs baktı boğazı kızarık deyip antibiyotik zimaks ibulamin zero karpol vs verdi hiç birini kullanmadım ,tekrar mi gitsek acaba teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2-3 gun takip edin. Gecirdigi kusmali hadise sebep olmus olabilir.
|
|
![]() |
|
Lamia ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlık ocağı doktoru aradım yarın getir kan idrar alalım dedi gotureyimmi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!! Saglam cocugu hasta ederler!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın
Aklıma apandisit veya Allah korusun bağırsak düğümlenmesi gibi şeyler geliyor internet ten okuduğum için korkuyorum , ben ilk okul çağında apandisit ameliyatı oldum eşimde 7 yaş civarı olmuş , ama hatırladığım kadarıyla gittikçe şiddetlenen dayanılmaz bir agriydi , kızımda ara ara sancı gibi giriyor sanki bir dk sürmüyor sonra oyuna devam ediyor , az önce süt içti ardından su karnım ağrıyor diye diye uyuya kaldı bu şekilde günde beşten fazla söylüyor genelde bir şeyler yedikten sonra söylüyor, suyla fazla oynuyor usutmus olabilirmi , birde hikaye kitabı almıştık orda kedi abur cuburu fazla yeyip karnı ağrıyordu vs çok etkilenmişti defalarca okumamı istedi pisikolojik olabilirmi , hocam kısacası ne olursa hastaneye gideyim ,evhamimi mazur görün iyi akşamlar teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazilarimi okumadiginiz icin, hem telaslanirsiniz, hem de bana vakit kaybettirirsiniz!!!!
Apandisit ve butun ameliyatlik karin ici hadiselerde agri DEVAMLIDIR. Geldi-gitti agri olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|