|
Boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mar 2023 Saat 13:15 |
Merhabalar hocam bir ay önce ağır bir grip atlattım ağrı kesici dışında hiç bir ilaç almadım feci bir boğaz ağrısı halen devam ediyor ama gece ağrıyor kahvaltı yapinca geçiyor gece tekrar başlıyor sizce bu kadar sürmesi normalmi gündüz değilde gece neden ağrıyor KBB ye gitmeye gerek var mı ilginiz için şimdiden teşekkürler saygılar...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117226 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN gitmeyin, basiniza buyuk isler acilir.
Agri cok olursa; Tantum Verde Sprey kullanin. Bogaza yerlesen viruslar, hucrelerin icine girerek, kendi "yavru viruslarini" o hucrelere cogaltirlar ve yeterli olgunluga erisince de hucreleri parcalayip, disari cikarlar ve yeni hucreleri istila ederler. Ve giderek hucre harabiyeti anormal boyutlara erisirler. Agrilarin sebebi, bu parcalanan hucreler yuzundendir. Grip oldugunuzda, atesi dusururseniz, vucudun bagisiklik sistemleri tehdit ortadan kalkti zannederek, geri plana cekilirler ve viruslar bu replikasyon denilen cogalma islemlerini daha cok sayilarda tekrarlarlar. Eski insanlarin, boyle durumlarda "sicak icecekler" icmeleri bu yuzdendir. ATES DUSURMEYIN!!! Eriskinler, sicak icecekler icsinler. (cocuklarin icmesi zor) Ates dusurmezseniz, istila edilen hucreler, yavru viruslari imal ederlerken, "Interferon" denilen bir "casus proteini" de imal ederler. Bu protein, hucrelere bu virus ozelliklerini bildirir ve saglam hucreler, viruslarin hucre icine girmelerini onleyecek tedbirler alirlar. EGER, atesinizi yeterli derecelere yukseltebilirseniz, Covid dahil butun Gripleri 1 gunde iyilestirirsiniz! Anladiniz mi niye Turk doktorlari 40 seneden beri ates hakkindaki bilgilere kulaklarini tikiyorlar?? Islerine gelmiyor! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Mar 2023 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
turnam ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 383 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun hocam ben sizin iyi takipcinizim asla onlara inanmıyorum sanırım ağrı kesiciden dolayı uzadı çünkü onu içince ateşim düşüyordu ama maalesefki ağrı dayanılmazdi tantum daha önce kullandim bende pek fayda etmediği için almadım.sayenizde küçük kızımı zerre ilaç vermeden büyütüyorum ama büyük olan kızım bütün kazıkları yedi çünkü bilinçsizdim sayenizde çoğu şeyi öğrendim rabbim iki cihanda da size rahatlık versin ALLAH'A emanet olun saygılar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|