|
Kulak tüpü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2023 Saat 11:22 |
Hocam 7 yaşındaki oğlum 1 yıldır her ay kulak enfeksiyonu geçiriyor.isitme kaybi oluyor.sadece illiadin damla kullaniyoruz geçiyor .fakat bu sefer 1 aydır 5gün boyunca2*2 illiadin damla 2 gün ara vererek kullanmamiza rağmen geçmedi.dün KBB uzmani çok acil tüp takılması gerektiğini kulak sıvısı biriktiğinden dolayı kulak zarında çökme olduğunu söyledi.sizin bütün yazılarınizi okudum fakat yinede fikrinize ihtiyacım var.suan oğlum yüzde 60 duymuyor ve uzun süredir sadece illiadin kullandık.ama kulaklar açılmadı.agri ateş yok sadece işitme kaybı var.kalici hasar olmasindan çok korkuyorum .ne önerirsiniz?
Düzenleyen reyyan_melek - 28 Nis 2023 Saat 13:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HICBIR hastama "kulak tupu" taktirmadim!!
Hicbirinde de bir problem olmadi.
|
|
![]() |
|
reyyan_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reyyan_melek
Peki hocam kulaktaki sıvı koyulaşmış demişti doktor .kulak sıvısı koyulassa bile sadece illiadin tedavisi yeterli olur mu?Sizin önerdiğiniz parasentez yönteminden sanki hiç haberleri yok buradaki doktorların.zaten illiadin adını duyunca beyninden vurulmuşa dönüyorlar.Ama benim size güvenim sonsuz.Sayenizde 3 çocuğumu hastanelere yatırmadan,geniz etlerini aldırmadan,gereksiz ilaç kullanmadan büyüttüm.Bu seferde tüp taktırmadan halledeceğiz inşallah.sonsuz teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reyyan melek oğlunuz nasıl oldu geçti işitme kaybı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Orta kulak boslugunda, "glue" olsa, isitmede azalma olur. Cep telefonunu her iki kulagi ile kullanabiliyorsa,
bir problem yoktur. Kasten hicbir ise yaramayan ilaclarla halki biktirip, bu sekilde ameliyatlara razi olacak hale getiririyorlar. Sakin bu soytarilara kanmayin. Iliadin'i tabii ki sevmezler!! Cocuk IYILESIYOR!! Hem de EN ucuz sekilde, olacak ismi!!! Yazarlar kismindaki bu konu ile ilgili 2 makalemi de okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Ara 2023 Saat 19:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|