Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Koku kaybı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Koku kaybı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 270
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Koku kaybı
    Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2023 Saat 00:16
Hocam merhaba 40 yaşındayım. Yaklaşık 1.5 aydır deniz kenarı dayız denize girip güneşleniyoruz, rüzgar oluyor. Sanırım üşüttüm grip başladı. Sinüzit grip karışık sanırım.(aslında şu an Sinüzit ağrısı Yok gibi, geçen hafta ıslak saç rüzgar derken sinüzit gibi kaş üstlerinde ağrım vardı) 

size sorum şu 1 haftadır koku almamda sıkıntı var. 
 3-4 gün Sabah koku yok, öğleden sonra koku geliyor akşam tekrar koku gidiyordu. 
fakat 4 gündür koku TAmamen yok.bütün gün Hapşırık var+burnum bazen su gibi akıyor +bazen şeffaf koyu kıvamlı akıyor+sabahları koyu sarı kıvamlı akıntı var. Burunda bazen zonklaması tarzı ağrı oluyor. Kulaklarım hafif tıkalı.
Burnum açılsın diye denize dalıyorum ama açılmıyor.
Koku kaybı normal mi? Tat alıyorum. Ne zaman düzelir? Koku alamamak insanın canını sıkıyor. Daha önce gripten bu kadar uzun süre koku kaybı olmadı? Teşekkürler

Düzenleyen bucus - 01 Eyl 2023 Saat 00:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118886
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2023 Saat 09:06
Üşütmekle; Grip, Zatürre, Sinüzit OLMAZ! 
Grip geçiriyorsunuz.
Kulak ağrısı olursa, İliadin DAMLA kullanın. Bu konunun teferruatını okuyun. 
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2023 Saat 11:02
Koku kaybı gribe bağlı mı? Ne zaman düzelir? Daha önce hiç böyle olmadım. KBB ye gitsem mi? Bekleyeyim mi? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2023 Saat 12:01
İster Gribe bağlı olsun, ister Covid'e.. Nasıl olsa bir şey yapılamayacak ve zamanla kendiliğinden düzelecek.
Sizin, KBB'nin veya hiçbir doktorun; yapabileceğiniz en ufak bir müdahale ihtimali bile yok!
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2023 Saat 17:41
Hocam merhaba benim burnum açılmadı . 15 gün oldu koku alamıyorum. Başımın sol ön tepesi ağrıyor. Sinüzit sanırım. Burnum zonkluyor. Burnum bir tıkanıyor bir açılıyor. Ciğerlerimde hırıltı  var. Sürekli yapışkan(slime gibi) balgam çıkarıyorum(çok zor çıkıyor) 
Sizin tavsiyelerinizi uyguluyorum (ballı limon, cold mix, burnuma illiadin damlattım baş aşağı durup)
Koku alamamak psikolojimi bozdu Cry
Beklemeye devam edeyim mi? 
Lüfen bir çaresi yok mu? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2023 Saat 21:42
Bu kadar kısa sürede bir iyileşme beklemeyin. 
Yukarı Dön
bucus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bucus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2023 Saat 23:05
Hocam merhaba sinüzit ve koku kaybı şikayetim olduğunu yazmıştım size.4-5 gündür Öksürük başladı, balgamı çıkarmak için çok şiddetli oksürmem gerekiyor, kıvamı yapışkan.(bazen sarımsı yeşil /genelde şeffaf yapışkan) Sinüzit bu şekilde şiddetli öksürüğe neden olur mu? Yoksa alerjik mi,? Ciğerlerim hır hır.(hırıltıyı 2 meme arasında hissediyorum) 
Burnum tıkalı olduğu zaman Ağzımdan nefes alıp verirken öksürük dahada artıyor.
Kulaklarımda çıtırtılar var. 

Düzenleyen bucus - 14 Eyl 2023 Saat 23:10
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 09:08
Grip geçiriyortsunuz, ilgili yazıları okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.