|
Koku kaybı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2023 Saat 00:16 |
Hocam merhaba 40 yaşındayım. Yaklaşık 1.5 aydır deniz kenarı dayız denize girip güneşleniyoruz, rüzgar oluyor. Sanırım üşüttüm grip başladı. Sinüzit grip karışık sanırım.(aslında şu an Sinüzit ağrısı Yok gibi, geçen hafta ıslak saç rüzgar derken sinüzit gibi kaş üstlerinde ağrım vardı) size sorum şu 1 haftadır koku almamda sıkıntı var. 3-4 gün Sabah koku yok, öğleden sonra koku geliyor akşam tekrar koku gidiyordu. fakat 4 gündür koku TAmamen yok.bütün gün Hapşırık var+burnum bazen su gibi akıyor +bazen şeffaf koyu kıvamlı akıyor+sabahları koyu sarı kıvamlı akıntı var. Burunda bazen zonklaması tarzı ağrı oluyor. Kulaklarım hafif tıkalı. Burnum açılsın diye denize dalıyorum ama açılmıyor. Koku kaybı normal mi? Tat alıyorum. Ne zaman düzelir? Koku alamamak insanın canını sıkıyor. Daha önce gripten bu kadar uzun süre koku kaybı olmadı? TeşekkürlerDüzenleyen bucus - 01 Eyl 2023 Saat 00:18 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üşütmekle; Grip, Zatürre, Sinüzit OLMAZ!
Grip geçiriyorsunuz. Kulak ağrısı olursa, İliadin DAMLA kullanın. Bu konunun teferruatını okuyun.
|
|
![]() |
|
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 270 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koku kaybı gribe bağlı mı? Ne zaman düzelir? Daha önce hiç böyle olmadım. KBB ye gitsem mi? Bekleyeyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İster Gribe bağlı olsun, ister Covid'e.. Nasıl olsa bir şey yapılamayacak ve zamanla kendiliğinden düzelecek.
Sizin, KBB'nin veya hiçbir doktorun; yapabileceğiniz en ufak bir müdahale ihtimali bile yok!
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba benim burnum açılmadı . 15 gün oldu koku alamıyorum. Başımın sol ön tepesi ağrıyor. Sinüzit sanırım. Burnum zonkluyor. Burnum bir tıkanıyor bir açılıyor. Ciğerlerimde hırıltı var. Sürekli yapışkan(slime gibi) balgam çıkarıyorum(çok zor çıkıyor)
Sizin tavsiyelerinizi uyguluyorum (ballı limon, cold mix, burnuma illiadin damlattım baş aşağı durup) Koku alamamak psikolojimi bozdu ![]() Beklemeye devam edeyim mi? Lüfen bir çaresi yok mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kadar kısa sürede bir iyileşme beklemeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba sinüzit ve koku kaybı şikayetim olduğunu yazmıştım size.4-5 gündür Öksürük başladı, balgamı çıkarmak için çok şiddetli oksürmem gerekiyor, kıvamı yapışkan.(bazen sarımsı yeşil /genelde şeffaf yapışkan) Sinüzit bu şekilde şiddetli öksürüğe neden olur mu? Yoksa alerjik mi,? Ciğerlerim hır hır.(hırıltıyı 2 meme arasında hissediyorum)
Burnum tıkalı olduğu zaman Ağzımdan nefes alıp verirken öksürük dahada artıyor. Kulaklarımda çıtırtılar var.
Düzenleyen bucus - 14 Eyl 2023 Saat 23:10 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geçiriyortsunuz, ilgili yazıları okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|