|
D-colefor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 13:13 |
Değerli Hocam kan tahlili sonuçlarımda D vitamini değerim 14 çıkmıştı ve siz çok düşük hemen bir ampül devit içip 1 ay sonra tekrar 1 ampül içip ölçüm yaptırıp sonucu yazın demiştiniz. 1 hafta önce ehliyet yenileme işlemleri için aile hekimine gittim yakın zamanda kan verdiniz mi dedi sonuçlarıma bakınca D vitaminiz ciddi düşük dedi D - colefor yazdı bana hemen yerine gelmeli dedi. Ben ampül içtiğimi söylediğimde ben ampül tavsiye etmiyorum dedi böbreklere zarar veriyor dedi bu kapsül şeklinde haftada 2 tane kullanıyorsunuz 4 hafta devam edelim yerine gelir D vitamini seviyeniz dedi size danışmak istedim D- colefor için tavsiyeniz olur mu danışmak istedim hem ampül içtim hem de bu kapsülü kullanmak tavsiyeniz ne yönde olur hocam teşekkür eder saygılarımı sunarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O soytarı ilacı ile kesinlikle arayı kapatamazsınız.
Böbreklere zarar filan verdiği yok! Niye çamur attığını, her iki ilacın fiyatını mukayese edince anlarsınız. Türk doktorları; D vitamin eksikliği tedavisi hakkında hiçbir şey bilmezler. Verdikleri dozlar, idame dozlarıdır. Bakın; ampul içtiğiniz halde seviye hala düzelmedi. En az 2-3 ampul daha içmeniz gerekecek. Şimdi 1 ampul daha için ve Aralık ayında ölcüm yaptırıp bana yazın. Gene de yetmeyebilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|