|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 20:05 |
Hocam 42 yaşında bayanım Eylül ayında d vitamini 22 idi. Devit3 ampul içtim Kasım ayında 1 ampül daha içtim 17 ocakta tekrar ölçüldü 33 çıktı. Devit3 ampül içmelimiyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet!! Ideal deger: 50-100 arasidir.
Simdi 1 ampul icin, 1 ay sonra tekrar icin Nisan ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin.
Goruyorsunuz degil mi, Turk doktorlarinin bu konuda ne kadar palavraci olduklarini!! 1 ampul icene bile "-zehirlenirsiniz" diyen dangalaklar nerede acaba??? |
|
![]() |
|
MRTECVT ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 353 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ocak ayında 33 olan d vitaminim şuanda 37 olmuş tekrar dvit içmelimiyim. Nisan ayında ölçtürüp bana yazın demiştiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
2 ampul Dvit3'u bir ay ara ile icin ve Agustos ayinda tekrar olcturup bana yazin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[QUOTE=MRTECVT]Ocak ayında 33 olan d vitaminim şuanda 37 olmuş tekrar dvit içmelimiyim. Nisan ayında ölçtürüp bana yazın demiştiniz. [/QUOTE
2 ampul 1er ay arayla içip ağustos ayında tekrar ölçtürün demiştiniz. 15 kasımda ölçüldü 25 e düşmüş (temmuz ağustos ayı hergün deniz kenarında geçti.) yazın dvit3 ampul içtiğim halde neden bu kadar düşmüş olabilir. 43 yaşında bayanım şimdiden çok teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Demek ki kemiklerinizde zerre D vitamini kalmamış ve bu yüzden kemikler bulduklarında, dolaşımdaki D
vitaminini hemen bağlıyorlar! Tekrar aynı şekilde 2 ampul daha için. VE, TÜRK DOKTORLARA SELAM OLSUN!! Belki vicdanları azıcık sızlarda kronik yalanlarından (veya cahilliklerinden) vazgeçerler!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|