|
Bel agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2024 Saat 19:51 |
Merhaba Kadir bey..oğlum 5 yasinda 10bgun önce grip ve kusmamiz vardi tam kusacağım zaman belinin ağrıdığını söylüyordu ve kusuyordu..o günden beri hergun belinin ağrıdığını söylüyor ve bu aksam hem belinin hemde poposunun ağrıdığını söyledi ..ayrıca kadir bey 2 gündür yine grip...bel agrisi anladığım kadarıyla günde 1 yada 2 kere sancı gibi gelip 2 yada 3 dakika sürüyor daha sonra normale dönüyor oyununu oynuyor neden olabilir 5 yasinda bir çocuğun belinin ağrıması normalmi ne yapmamızı önerirsiniz..şimdiden tesekkurler
Düzenleyen Dobi - 21 Kas 2024 Saat 20:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha dün yazdım. Okuyun.
|
|
![]() |
|
Dobi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey hergun soru ve cevaplarınızı okuyorum sosyal medyaya dahi girmiyorum teli alınca sadece sizin soru cevaplarınızı okuyorum buna inanın lütfen .sadece cevremdekilere 5 yaşındaki oğlumun beli agridigini söyleyince bu yaşta bel ağrısını olur diyip korkutuyorlar beni ..sadece 5 yaş bel ağrısı olurmu ..sizden alacağım cevap 100 doktordan alacağım cevaba bedel ..böyle bir etki bıraktınız üzerimizde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazımı bulamadınız mı?
Kusma esnasında karın içinde artan basınç nedeni ile ağrı olur. Başka bir sebeple olsa, kusma geçtikten sonra da ağrı devam eder.
|
|
![]() |
|
Kusma 10 gün önce idi kusmadan sonra bel agrisi devam ediyor ara ara..2 sene öncede daha 3 yasindayken yine belinin ağrıdığını söylediğinde ortobetiye götürdüm film çekti sorun olmadığını soylemisti acaba gaz mide agrisi yada kabizlikta bel ağrısına neden olabilirmi..
Düzenleyen Dobi - 22 Kas 2024 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muayene edilmesi gerekir. Bir gösterin.
|
|
![]() |
|
Tamam kadir bey göstereceğim son bireey danışmak istiyorum malum devlet hastanesindeki doktorlar çok gençler stajyerler oluyorlqr genelde..size bel agrisi şikayetiyle getirmiş olsam 5 yaşındaki çocuğu hangi tetkikleri isterdiniz ..ne yapılması gerekir umarim sizi kızdıracak bir soru degildir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
MUAYENE ederdim!! Tahlille belli olsa , ben isterdim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|