|
astım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||||
AynurAyhanBulut ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 07:00 |
||||||||
Merhabalar Kadir hocam oğlum 14 yaşında şu anda bir buçuk yaşındayken geniz eti 3 yaşındayken de geniz eti bademcik ve orta kulak tan ameliyat oldu çünkü %97'ye kadar artık işitme kaybı vardı nefes alması güçleşmişti.
Ameliyattan sonra sıkıntımız 12 yaşa kadar hiç olmadı artık sık hastalanmıyordu ama geçen sene grip olmuş sonra bir türlü o burun akıntısı geniz akıntısı ara ara öksürüyor uykusundan uyanıp hapşırmaları geçmedi. 3-4 yıldır sizi takip ettiğim için çok ilaç kullanmıyorum daha çok bal limon coldmix verdiğiniz her şeyi vermeye çalışıyordum. Geçen gün futbol oynarken göğsünün acıdığını ve kitap sesli okurken nefes senin yetmediğini söyleyince Süreyyapaşa göğüs hastalıklarında çocuk doktoruna götürdüm solunum testi ve göğüs filmi çektiler . Ciğerleri normalmiş ama solunum testinde astım var dediler. Brequal diye bir ilaç verdi ben de bir doktor daha görsün diye çocuk alerji doktoru muayenehanesine randevu aldım götürdüm o da aynı şeyi söyledi kullanması gerektiğini ama içim rahat etmedi size de sormak istedim
Düzenleyen AynurAyhanBulut - 26 Kas 2024 Saat 07:07 |
|||||||||
![]() |
|||||||||
AynurAyhanBulut ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
Solunum testi Resmin linki
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120901 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||||
Bir zahmet, yazdığım cevabı okusa idiniz, ikinci bir defa sormazdınız!!!
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AynurAyhanBulut
||||||||
Hocam yazdığınız her yazıyı her yorumu okumaya çalışıyorum. Bundan zahmet değil keyif duyuyorum. Çünkü sizin yazdığınız her kelime bizler için çok kıymetli.
Ama bana hiç cevap yazmadiniz. Astım konusunu ilk defa soruyorum size |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120901 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
||||||||
|
|||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|