Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - astım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

astım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
AynurAyhanBulut Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AynurAyhanBulut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: astım
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 07:00
Merhabalar Kadir hocam oğlum 14 yaşında şu anda bir buçuk yaşındayken geniz eti 3 yaşındayken de geniz eti bademcik ve orta kulak tan ameliyat oldu çünkü %97'ye kadar artık işitme kaybı vardı nefes alması güçleşmişti. 
Ameliyattan sonra sıkıntımız 12 yaşa kadar hiç olmadı artık sık hastalanmıyordu ama geçen sene grip olmuş  sonra bir türlü o burun akıntısı geniz akıntısı ara ara öksürüyor uykusundan uyanıp hapşırmaları geçmedi. 
3-4 yıldır sizi takip ettiğim için çok ilaç kullanmıyorum daha çok bal limon coldmix verdiğiniz her şeyi vermeye çalışıyordum. 
Geçen gün futbol oynarken göğsünün acıdığını ve kitap sesli okurken nefes senin yetmediğini söyleyince Süreyyapaşa göğüs hastalıklarında çocuk doktoruna götürdüm solunum testi ve göğüs  filmi çektiler . Ciğerleri normalmiş ama solunum testinde astım var dediler. Brequal diye bir ilaç verdi ben de bir doktor daha görsün diye çocuk alerji doktoru muayenehanesine randevu aldım götürdüm o da aynı şeyi söyledi kullanması gerektiğini ama içim rahat etmedi size de sormak istedim

Düzenleyen AynurAyhanBulut - 26 Kas 2024 Saat 07:07
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AynurAyhanBulut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 07:04
Solunum testi Resmin linki
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120901
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 11:49
Bir zahmet, yazdığım cevabı okusa idiniz, ikinci bir defa sormazdınız!!!

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör

Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117353
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri 
  Teşekkürler (0) Teşekkürler(0) 
  Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Saat 48 Dakika önce Saat 00:00 - IP: 78.190.210.180 IP Bilgiler
Astım ile alakası yok.
Forumdaki soru-cevapları okursanız, Türk doktorlarının ASLA Grip teşhis etmediklerini ve her öksüren
 hastaya bir kılıf uydurup Astım ilaçları verdiklerini görürsünüz. 
Allerji testlerinin hiçbir ilmi yanı yoktur. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı AynurAyhanBulut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 12:13
Hocam yazdığınız her yazıyı her yorumu okumaya çalışıyorum. Bundan zahmet değil keyif duyuyorum. Çünkü sizin yazdığınız her kelime bizler için çok kıymetli. 
Ama bana hiç cevap yazmadiniz. Astım konusunu ilk defa soruyorum size

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120901
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 15:12
AynurAyhanBulut Açılır Kutu Gör

Üye
Üye
Simge

Alıntı AynurAyhanBulut Alıntı  Yanıt YazCevapla
Mesajın Direkt Linki Konu: Astım
    Gönderim Zamanı: 17 Saat 27 Dakika önce Saat 21:43 - IP: 46.196.76.251 IP Bilgiler
Kadir hocam merhabalar oğlum 2010 doğumlu 1,5 yaşında ve 3 yaşında geniz eti ameliyatı bademcik ameliyatı ve orta kulaktan işitme kaybı vardı hocam hiç nefes alamıyordu o yüzden bu ameliyatları geçirdi ama ameliyattan sonra hiçbir sıkıntısı olmadı rahatladı yıllarca ta ki oğlum 14 yaşında 2 yıldır sürekli bir burun akıntısı hap şurup öksürük uykusundan bile uyanıp hapşurduğu çok oluyor. Sizin tavsiye ettiğiniz her şeyi o noktada yaptım. Ama bu yıl kitap sesli okurken nefesini kontrol edemediğini ve hafta sonu futbola gittiğinde koşarken onun tabiriyle kalbinin sıkıştığını söyledi. Ben de süreyyapaşa'da göğüs hastalıkları hastanesi'ndeki çocuk doktoruna götürdüm o da solunum testi yaptı size sonuçlarını atıyorum hocam. Astım belirtisi dedi ve Bregual 50/100 verdi. 
Çocuk alerji doktoru çocuk kalp çocuk göğüs hastalıklarının görmesini tavsiye etti ama korkmayın dedi korkulacak bir şey yok dedi 
Ben o ilacı kullanmakta tereddüt ettiğim için çok tavsiye edilen bir doktora götürdüm çocuk alerji doktoru o da yapılan şeyin doğru olduğunu söyledi kullanmamız gerektiğini söyledi ve alerji testleri de yapmamız gerektiğini önerdi 
https://hizliresim.com/7c9cibq
Hocam teşhis ve tedavi doğru mu ne yapmamı onerirsiniz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör

Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117359
  Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 10 Dakika önce Saat 00:00 - IP: 78.190.210.180 IP Bilgiler
Astım ile alakası yok.
Forumdaki soru-cevapları okursanız, Türk doktorlarının ASLA Grip teşhis etmediklerini ve her öksüren
 hastaya bir kılıf uydurup Astım ilaçları verdiklerini görürsünüz. 
Allerji testlerinin hiçbir ilmi yanı yoktur. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.