|
Dvitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 533 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kas 2024 Saat 16:07 |
Hocam merhaba 75 yaşında annemin dvit3 9 çıktı tahlilde. Kalp hastası böbreğin biri alınmıştı. Tansiyon var. Bir çok hastalık geçmişi var. Bir çanta ilaç içiyor. Hap vermisler dvitamini için. Sizden öğrendiğim kadarıyla ampul içmesi lazım. Ben size şunu soracaktım. Bugün ilk ampulü icirecegim. İkinciyi ne zaman verelim ve 3. Gereklimi
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 ay ara ile 2 ampul içirin, Nisan ayında tekrar baktırıp, bana yazın.
O haplarla mümkün değil, arayı kapatamazsınız.
|
|
![]() |
|
Fztuba ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey merhaba , 2 senedir ailecek dvit ampül kullanıyoruz sayenizde , eczanelerin çoğu artık reçetesiz ampül vermiyor , doktor kapsül d vit daha faydalı olduğunu , ampül olanlar kasta emiliyor ama kapsül ağızdan aldıklarımız bağırsakta emiliyor daha iyi dedi. Yarılanma ömrü de kısa olduğu için , haftalık günlük dozlarla almak daha mantıklı dedi . Bu açıklama için ne düşünüyorsunuz , fikriniz benim için çok değerli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman NIYE siz kendiniz; Dvit3 ictiginizde, bu ahmaklar, "zehirlenirsiniz" diyorlar???
Kesinlikle 2 hatta 3 ampul almasi sart. Kesinlikle damla, sprey veya kapsullerle duzelmez. D vitamini hakkinda bildikleri hicbir sey YOK!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|