Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
TÜBAY
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4018
|
Konu: Önerilerinizi Bekliyorum Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 09:29 |
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 10:25 |
Canım şurup için tavsiyem ilacın yanında hemen ardından en sevdiği meyve suyunu veya kakaolu süt falan teklif edebilirsin bir de acı olacak ama istersen bunun iğnesi de var hadi iğne olmaya gidelim diyebilirsin korkar mı bilmem ama ne derece doğrudur bilmem ama içebilir böylece...  Ben kızıma aşı acıtmaz iğne acıtır diye alıştırdım eğer bir iğne yapılacaksa aşı bu diye acımıyor diye kandırmaya çalışıyorum o nedenle iğne acıtır aşı acıtmaz diyor. 
Tırnaklarına da acı ojelerden alabilirsin bir de üzerine gitme ama ona "tırnakların ağzına girdiğinde mikroplar seni daha çabuk hasta eder ve hep şurup içmek zorunda kalırız" diyebilirsin. Öptüm ikinizi de 
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 10:39 |
canım önerilerin için teşekkürler
|
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 10:47 |
Benim oğlum 3 yaşında,bugüne kadar hiç şurup içiremedim,yere yatırıp kollarını tutup burnunu sıkarak vermeyi denedim o zaman da kustu,o yüzden biz hep kendi kendimize iyileşmek zorunda kalıyoruz,ama antibiyotik olursa iğneyi tercih ediyorum mecburen,yada ateş düşürücü fitil,bu konudaki hiçbir öneri maalesef bizde işe yaramadı,umarım senin kızında yarar,böle ilaç içmeyen çocuklar da var işte...
|
|
 |
demrem
Altın Üye
Puanlar: 3197
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 10:51 |
meyve suyuna karıstırsan olmazmı surubunu pek anlamaz heralde surup tadını.
tırnaklarınada acı oje sursen boş bır vaktım olursa netten arastırayım uzman teyzeler ne demıs
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 11:08 |
bilgeakgun Yazdı:
Benim oğlum 3 yaşında,bugüne kadar hiç şurup içiremedim,yere yatırıp kollarını tutup burnunu sıkarak vermeyi denedim o zaman da kustu,o yüzden biz hep kendi kendimize iyileşmek zorunda kalıyoruz,ama antibiyotik olursa iğneyi tercih ediyorum mecburen,yada ateş düşürücü fitil,bu konudaki hiçbir öneri maalesef bizde işe yaramadı,umarım senin kızında yarar,böle ilaç içmeyen çocuklar da var işte... |
|
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 11:10 |
|
|
 |
nursena
Elmas Üye
Puanlar: 2792
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 11:17 |
ben şırıngayla içiriyorum şurupları zorla...
|
|
 |