|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2014 Saat 06:06 |
Merhaba kadir bey
kızım dün sabahtan beri çok kötü. Halsizlik vardı kreşe götürdüm sonra öğretmeni arayınca apartopar aldım ateş 38 lerde idi calpol, dolve ve baktım zor dülüyor tekrar çıkıyor 4 saat sonra fitil verdim 28 aylık 13 kilo hocam kızım. İştahda gitti. 7-8 kere ishal. 5-6 kere de şiddetli kusma oldu doktora gittik ateşe müdahele için novalgın iğne yaptılar 1 saat sonra 37 ye düştü serum takacaklatdı hemşire 2-3 yerden damarı bulamadı çocuğu perilan etti taktıramadık serum doktor kusms engelleyici toz gibi ilaçlar yazdu aalmadık hocam şimdi de sarı su olarak kusuyor biraz yoğurt yiyor sadece onuda hemen çıkarıyor kaka testi yaptırdık temiz çıktı inşallah doğru yapmışlardır
|
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam başka hastaneye götürp serum taktıralım mı hocam ne önerirsiniz çok üzgün ve telaşlıyım su içirmeye çalışıyorum az içiyor yiyecek ise yemiyor malesef lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
Hocam bu arada önceki akşam 5-6 tane tatlı sakız yutmuş afedersiniz kakasından her defasında sakız çıkıyordu sakızında etkisi olabilir mi
|
|
![]() |
|
Hocam kusunca dayanamadık bu defa başka doktor ve hastaneye gittik tekrar kaka testi istediler, bu defa aaynı sonuç çıkmadı sonuç amip kist ve trofozoit görüldü. Flagyl şurup, emedur 100, ateş olursa calpol veya dolven verdi birde bağışıklık sistemi ve bağırsaklar için yoğurdun içine nbl probiotic atp Toz verdi. Antibiyotiğe başlamadık siz tavsiye etmiyorsunuz ne yapalım hocam
|
|
![]() |
|
Kan testi,wbc-9.2
Rbc-5.27 Hgb-12.2 Hct-40.3 Mcv-76 Mch-23.2 Mchc-30.4 Rdw-12.5 Plt-323 Mpv-8.9 Pct-0.288 Pdw-14.5 Hocam kızım yemiyor birşey halsizlik had safhada
|
|
![]() |
|
1-3 kaşık yoğurt yiyor onuda istifra ve ishal ile çıkarıyor :-(
|
|
![]() |
|
Hocam cevap yszmamışsınız, uyanığız kızım kıvranıyır uyuyamıyorda çok halsiz uyuklar hale geliyor serum taktıralım mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishalden sonra; kusmasinin devam etmesi; Rotavirus veya benzeri "Virutik ishal"e isaret eder. 1 hafta surer, ilk 4 gun kotudur, sonrasinda, hergun biraz daha iyileserek kaybolur. Serum taktiracaginiza, Emedur100 fitil. Gunde 1 tane ile kusmayi onleyin, daha rahat olur..
SAKIN: ilac-Antibiyotik vermeyin, daha beter olur. Probiyotiklerde bir ise yaramaz, onu veren aptalin, onun daha ne ise yaradigindan bile haberi yok. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2014 Saat 03:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|