|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kas 2014 Saat 06:31 |
Merhaba hocam 13 aylık oğlum hicbirseyi yokken dun sabah ilk defa düdük sesli şekilde okşürmeye başladı ve akşamına ateşi çıkmaya başladı pedifen şurup verdim 5 saat sonra ateş tekrar yükseldi ve öksürüğü çoğaldı ve sesi dahada çok düdük gibi olmaya başladı doktora götürücem ama biliyorum ki antibiyotik verecek bu durumda iken antibiyotik vermeliyim ne yapmam lazım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SADECE: yarim ampul; Decort, I.M. vurdurun yeterli olur.. SAKIN; Antibiyotik vermeyin, hepsi virutiktir. Bakteriel olani, 5'li Karma asilar icindeki "ActHIB asisi" sayesinde gorulmemektedir..
Baska hicbir tedaviyi uygulamayin... Sadece: Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2014 Saat 21:31 |
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam meraba arkadasım doktora götürmüş ben suan kendisinin yerine yazıyorum.decort degılde prednal vermıs 3/4 sizin maılınızı gormemiş. Havlar tarzda okusurugu var. Prednol yaptırmış bıraz öksürüğü açılmış . Dr ab vermıs ama kullanmıyor. Prednolu da öksürüğü kesılene kadar yaptır demiş. 5 kere falan. Ama bir kere yaptır dedim. Sımdı hocam decort yapturmalımı prednol yaptırması yanlış mı oldu. Bundan sonra ne yapmalıyız teşekkürler .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Prednol etkisi, cok kisadir. Yarin aksam gene hastanelik olacak... Anladinizmi niye 48 saat etkili Decort'u yapmiyorlar!!!
Insafsiz, birde yedigi halti biliyor, 5 defa yaptir demis... Assagilik herif... Hemen Decort'u yarim ampul yaptirin. |
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
Hocam sımsi hastaneye götürdük decortyapturnaya recetesix yapmıyorlar . Muayene ettirdik ciğeri intihaplanmış dedi. Kan testi ve akciğer filmi çekilin dedi. Biz yaptırmadık napalım hocam prednolu vurduralımmu tekrar . Tek basına decortyapturnaya tedavi olmaz denildi.
|
|
![]() |
|
Hocam birde ilk doktor elle kontrol ettiğinde dalagında büyüme var bi lan testi yaptıralım Akdeniz anemisi için dedi.ne yapalım hocam prednolu tekrar vurdurmak zorunda kaldık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sakin, o sahtekarin hicbir dedigine inanmayin... Sahtekar, resmen "zarf atiyor"...
Cocuk anemik gorunuyor ise, once bir "Kan sayimi" yapilir... Niye; Decort'u yaptirmadiniz??? Prednol. 20 dakikada etkisini kaybeder. Belliki size abone etmek istiyor... Artik hergun oradasiniz.. Hergun bir hastalik uyduracak. Siz, benim ismimi verin ve yaptiginin sahtekarlik oldugunu soyleyin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Kas 2014 Saat 21:36 |
|
![]() |
|
Hocam bugün kan testi yapıldı. Başka bi Doktıra götürdük decort yapılmadığı ıcın kötü olmuş ciğerleri dolmuş dedi. Decort yapıldı ve havada verdi. Zatürreye çevirmiş virutük dedi.ciğerleri cok dolmuş. Bugün 3. Gün ateş yok 2 gündür .decorta 3 gün devam etcez ciğerleri böyle olduğu ıcın birde 3 gün novosef verdi iğne. Kan restini yolluyum bır değerlendirir mısınız hocam.
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|