Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ates ve oksuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumates ve oksuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ates ve oksuruk
    Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 19:08
 Hocam, oğlum4.5 yasında ve gecen hafta iki günlük oksurugunu limonlu valla atlatti ama birkaç gün sonra tekrar öksürük basladi ama dun ates de başladı.. 39.5larda ama hic ateş düşürücü vermedim.. Sadece limonlu bal, ser fiz. Ve bazen vicks. Dilinin üzeri beyaz ve agzi kokuyor ama acliktan kokuyormus gibi geldi bana.. Çünkü bütün gün hicbir şeyyyemesi sadece su içiyor. .ne yapmaliyim, aynen devam mi edeyim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118875
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 21:53
Atesi devam ediyorsa, yarin bir "Kan Sayimi" yaptirin, WBC:15.5'dan fazla cikarsa, bir antibiyotik baslariz. Bana yazmadan hic ilac vermeyin.
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2015 Saat 06:32
Hocam, gece 2 gibi kuştuve sonra rahatladi aardından da ateşi düştü. Su an 37.8 ve gayet iyi.. Bu durumda test yaptirmama gerek yok değil mi.. Ancak sabah 2.5 yasindaki oğlum ateşle uyandi.. Sanirim ona bulasti. Ona da hic iilaç vermeden devam edeyim mi sormak istedim..teşekkürler.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2015 Saat 07:09
Evet, atlatti, kardesini de, ayni sekilde tedavi edin. Test filan gerekmez.
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 11:20
Hocam, ateş düştü toparladi derken dum geceden beri durmayan bi öksürük var, bir iki defadir öksürmekten kusuyor. Ben yine de limonku bal, ser. Fiz ve vicks harici bir sey vermiyorum.. Dogru mudur..
Bir de kucuge de gecti demistim, o da atesini terleyerek kendiliğinden atlatti, dun iyiydi ama gece yine ateşlendi ve kuştu, kusunca ateşi de kendiliğinden geçti.. Ona da farklı hicbir şey vermiyorum..
Bu seneki grubun sekli mi bu anlamadim.. Tam geciyo derken tekrarliyor.. Bu şekilde devam ediyorum hocam..   
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 14:11
Hocam, ateşleri tekrarladı yine.. 39.6 larda..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 19:01
Domuz Gribi geciriyorlar, SAKIN:Ilac/Antibiyotik kullanmayin..
Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2015 Saat 08:53
Hocam, bi güntam ggeçti diyoruz ertesi günyine ya aateşleri cikiyor ya da karinlari agriyor.. Bu sabah oğlum basil agriyo diye agladi.. Hafif de ateşi vardi.. Aslında ateşine müdahale etmek istemiyorum ama bas agrisi için mecburen Calpol verdim. .sizin başka tavsiyemiz olur mu..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.