Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acil. alerjik bronşit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumacil. alerjik bronşit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülün adı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: acil. alerjik bronşit
    Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 19:12
kadir bey daha öncedende konuşmuştuk...17 aylık oğlum 2,5 ay önce bronşiolit oldu ve hala hırıltı öksürük burun tıkanıklığı geniz akıntısı şikayetimiz devam ediyor bunun üzerine hastaneye gittik ve büyük ihtimalle alerjik olduğunu ve hemen test yapmamızı söylediler ama ben sizden ötürü yaptırmadım..ve birde kulak enfeksiyonun olduğunu tüm şikayetlerin alerjik bünyeli old işaret edip ilaç başlamak istediler...şimdi ben çaresiz bi anne olarak size soruyorum napmam gerekiyo oğlumun şikayetleri neden geçmiyo ilaç olarak ne kullanmam gerekiyo lütfen yardım edin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 19:13
bide belirtmeyi unuttum sabahtan beri 38 lerde ateşi var...ateş düşürücü ne vermeliyim yükselirse
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118343
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 21:52
Aferin, sozumu dinlemissiniz ama HALA SUPHELERINIZ VAR!!
1- Siz o doktorlarin, hic Grip teshis ettiklerini gordunuzmu??? Varsa-yoksa; allerji!!
2- Bu ne bicin Allerji ki, beraberinde ATES VAR!!! Allerjik ates herhalde!!
3- Cocugunuz; Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Bugunku yazilari okumaniz bile yeterlidir.
4- SAKIN: Bir dahada, oksuruk sikayeti ile Turkiye'de doktora bile, gitmeyin. Nasil olsa, hepsine; Allerji diyorlar.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 22:08
affınıza sığınarak bi kaç soru sormak istiyorum Kadir bey..
1.grip hiç aralıksız bu kadar uzun sürermi yada hırlıtının ciğerden geçmemesi
2.şu anda ateşi artıyor sürekli kulak enfeksiyonu denmişti bunun için 2 yaş altına illadin kullanılırmı
3.doktorlor neden ısrarla bu şikayetlerimize alerjik bronşit diyo bir tek siz aksini söylüyosunuz ve inanın size yürekten o kadar inanıyorum ki tek dayanağım önce allah sonra siz...sizi tanıdığım için çok şanslıyım sonuç ne olursa olsun en zor zamanımda bana umut oldunuz Allah razı olsun.....ateşi için ne önerirsiniz çok yükselirse ab vereyimmi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 22:50
1- Pes pese Grip olabilir.. Burun akintisina bakacaksiniz;
Ilk basladiginda, "su gibi" olan akinti, once "beyaz" sonra; sari-yesil ve "Bally" kivaminda olur. Tekrar su gibi akinti; ikinci Gribin basladigini gosterir. Oksurugu kesmez ve soguk alginligi ilaclarini vermezseniz, hirilti olmaz, olanlarda kisa surede, sicak buhar ile iyilesirler.
2- Kulak iltihabi oldugunda, ANINDA SIDDETLI AGRI OLUR... Cocuk, yeri-gogu yikar. Gerisi doktor palavrasidir.
3- Derler; zira Allerji, Bronsit, Bronsiolit gibi teshislerin doktora getirisi; 3-4 misli olur.. Hem bir cuval ilac yazar, hem cocuk tekrar tekrar hasta olur, hemde laboratuvarlardan cikamazsiniz. Grip dedimi; ilaci yok, tahlili yok, laboratuvara gerek yok!!

Unutmayinki; hicbir Allerijk hastalik; Ates ile seyretmez..
Bir tek; son derecede nadiren; Anestezi esnasinda, ani ates yukselmeleri olur.. "Malign Hyperpyrexia" denilen bu durumda sadece anestezi esnasinda olur.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 23:18
çok teşekkür ederim cevaplarınız için son olarak şunu sormak istiyorum kulak enf için illadin 1,5 yaş bebeğe verilirmi...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2015 Saat 09:06
Daha kucuklere bile (benim verdigim dozlarda) verilebilir. Zaten baska sansiniz YOK!!! Ya damlayi kullanip, rahatlatacaksiniz, yada cocugu bagirtacaksiniz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gülün adı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2015 Saat 13:37
Kadir bey sizi gene rahatsız edicem...
bugün oğlumu hastaneye götürdük doktor ciğer filmi çekti hafif leke gördü,hırıltımız zaten bitmişti ve kan sonucunda wbc 8 çıktı..bu durumda oğlumun ateşinin nedeni gripmi acaba kulaklarını çekiştiriyo,ara sıra öksürük ve 38 lerde iki gündür ateş...sizce grip gene göğse inermi doktor bey ilkini iki ayda atlattık aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inanın çok yoruldum.bu kezde bronşioilt olursa artık kesin astım tanısı alacak oğlum çok mutsuzm,,kulak için illadin kullanıyorum ve şu anda hiçbi ilaç kullanmıycam
kadir bey oğlum neden bu kadar çok bronşiolit oluyo hassas bronşlardanmı astımdan mı?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.