|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 14:20 |
Hocam merhaba,
Öncelikle yeni yılınızı kutlarım.Umarım nice yeni yıllarınız olur bizlerle beraber… Size daha önce 4 yaşındaki oğlumun (kilo 15,1 boy 103 cm) kawasaki geçmişinden bahsetmiştim. Aspirin kullanıp tedavi olduk ve geçti. Şimdi rutin 6 aylık kontrollerimiz var. Geçen hafta kontrole pediatrik kardiyoloji doktoruna gittik. Bu kez de doktor bize kalbin iki kulakçığı arasında doğuştan gelen 3-4 mm delik olduğunu fakat 7-8 in altını kapatmayı pek düşünmediklerini söyledi. Doğuştan olan bu durum nasıl olurda hiçbir belirti vermeden bu yaşa gelinir. çocuğumda maşallah hiçbir belirti olmadı bugüne kadar ne bir yorulma ne bir terleme. sadece yaşıtlarından biraz az kiloluydu ama o da hareketliliğinden kaynaklı diye düşündük bu güne kadar. boyu hep iyiydi çünkü. Doktor eko ile bakarken biraz yanılma payının olabileceğini. Endoskopi ile tam olarak bunun milim ini belirleyebileceğini söyledi. Hocam sizden ricam endoskopiye gerek kalmadan bunun milimini bize söyleyebilecek bir pediatrik kardiyolog doktor öneriniz var mı. Ankara İstanbul farketmez.. Çok teşekkürler Saygılar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aranmayin..... Soylemis iste; 7-8mm'nin altina bir sey yapilmiyor!!! 3mm olsa ne olacak, 5mm olsa ne olacak!!!
|
|
![]() |
|
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
hocam bu doktor bize aylık deposilin öneriyor buna rağmen yine de yaptırmayalım diğmi hocam ..söylediklerinizin dışına çıkmıyorum hiç ilaç kullanmıyorum ama konu kalp olunca hassaslaşıyorum hocam.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok boyle bir sey!!!!! Kic..dan
uyduruyor... Streptokok enfeksiyonlari zaten bu yasta olmuyor, 5-6 yasindan sonra da, Streptokok enfeksiyonu oldugunda; ATES+Agizda pis koku+ Dilde pas+ Bulanti ve kusmalar olur. Ayird edemezseniz de; Strep-A Testi yaptirirsiniz, (+) gelirse, o zaman igne olur. Deposilin ile ilgili yazilarimi okuyun. Turk doktorlari bu konuda cok cahillerdir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam merhaba,
Üst kısımda yazmıştım 4 yaşındaki oğlumun 3-4 mm ASD si var . hocam sizinde fikrinizi almak istiyorum bunun kapanması gecikmişse eğer D vitamini eksikliğinden gecikmiş olabilir mi.İnternette bu şekilde bir bilgiye rastladım. En son 09 aralık ta yaptırdığım tahlilde Vitamin D, 25 hidroksi-³ 16.7 ng/ml çıktığı için 1 ampül ver demiştiniz.onu verdim başka da vermedim. Saygılar |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
hocam Allah sizden razı olsun sabırla cevaplıyorsunuz ama sistemsel bir hata var sanırım Modarator de bakarsa sevinirim ...sorum sizde görünmemiş ben de cevaplamadığınızı zannedip 'hocam arada kalmış sorum' yazdım (bu cümle de görünmüyor)sizde o soru görünmediği için de 05 ocakta yazdığımı cevaplamışsınız.
benim sorum şu; Gönderim Zamanı: 25 Oca 2016 Saat 16:33 Hocam merhaba, Üst kısımda yazmıştım 4 yaşındaki oğlumun 3-4 mm ASD si var . hocam sizinde fikrinizi almak istiyorum bunun kapanması gecikmişse eğer D vitamini eksikliğinden gecikmiş olabilir mi.İnternette bu şekilde bir bilgiye rastladım. En son 09 aralık ta yaptırdığım tahlilde Vitamin D, 25 hidroksi-³ 16.7 ng/ml çıktığı için 1 ampül ver demiştiniz.onu verdim başka da vermedim. Saygılar |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
O mesajı ben taşıdım sistemde sorun yok. Bu bölüme soru dışında yazılan her mesajı taşıyorum. Sizin sorunuz arkada kalmıyor tam tersine tekrar mesaj yazarak arkaya düşmesine siz sebep oluyorsunuz haklı olarak ta Kadir Hocamız karıştırıyor, geçmiş olsun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|