|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2017 Saat 21:51 |
Hocam oğlum 1 yasinda 10.3 kilo,yaklaşık 3 aydır yürüyor ama bacakları çok ayrık,adımlarını duz atiyor ama yururken sanki dizleri bükülmüş gibi duruyor. Yürümesi tam oturunca düzelir dedim ama bır değisiklik olmadı d vitamini çok düzenli kullanmadım, doktora götürsem hemen röntgen vs.isteyecek size danışmak istedim önce bır doktora gösterelim mi ya da bekleyelim mi kendiliğinden düzelir mi?
|
|
![]() |
|
oztel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rontgene filan gerek yok, cok bariz bir Rasitizm'e bagli; "O-Bacak"
Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, 1 ay sonra tekrar icirin. Bu yaz bol gunese cikarin. Eylul sonu; ayak bilekleri degecek sekilde bacaklari yan yana getirin ve oyle cektiginiz resmi gonderin...
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam,2 hafta kadar önce öpücük hastalığı geçirmişti kan ve demir düzeyleri için tahlil de yaptıralim mi?kalsiyum değerlerine de baktirmamiz gerekir mi hocam.
|
|
![]() |
|
Hocam musadenizle bır sorum daha olacak oğlumun ilk dişi 7 aylıkken çıktı alt iki dişi çıktığında yanındaki diş boşluğunda beyaz bır nokta oluştu ve hala var,şu an 5 tane dişi var o kısımda dişi henüz çıkmadı. Dokununca sert yada ağrılı bır şey değil, Diş hekimi bır arkadaşım takip edelim dedi henuz goturemedim rica etsem siz de bakar misiniz.internetten biraz araştırdım epsteins pearl diye bır durum var benzer,yabancı kaynaklardan okudum ama yenidoganlarda gorulur diyor oğlum 1 yaşında.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sakin bunun icin; Kan tahlili filan yaptirmayin.. Cakallar zaten boyle bir gafletinizi bekliyorlar.. Cocuk kan degerleri yanina, eriskin "Referans araliklarini" yazip, halki kandiriyorlar.. Siz eksik olan D-vitamini seviyesini duzeltin, arkasindan butun Kalsiyum metabolizmasi duzelir.. Zaten bu olcumler de; sadece Universite Hastanelerinde, egitim kasti ile yapilir... Yoksa, her Rasitik cocukta, bunlari yapmaya gerek yoktur. ancak D-vitamini takviyeleri ile duzelme olmazsa; o zaman Rasitzm'in Tip tayini icin, gene Universite Hastanelerinde bu tahlillerin yapilmasi gerekir. Bunlar; Muayenehane hekimlerini ilgilendirmez. 2- Oradaki beyazlik, alttan gelen disin doku icindeki gorunumu.. SAKIN ellemeyin, elletmeyin.. |
|
![]() |
|
Çok çok teşekkür ederim hocam,saygilar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|