|
10 günlük ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aeha ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2018 Saat 23:30 |
Hocam merhaba,
daha önce hep sizden edindiğim bilgilerle ilerledim ve antibiyotik vermeden birçok viral enfeksiyonu atlattık. Fakat bu sefer ateş çok uzun sürdü, bugün 10. gün. Kızım 3,5 yaşında 15,5 kilo 102 cm boyunda. 3 gün önce doktora götürdüm boğazda hafif kızarıklık var akciğerde kulaklarda sıkıntı yok ilaca gerek yok dedi. fakat dün götürdüğümde ateşi uzun sürdüğü için tahlil istedi. sonuçları görünce antibiyotik, iburamin zero ve erdostin verdi. hiç birini kullanmadım.sonuçları ekliyorum. wbc 16,7 ve crp 31,6 daha önceki maillerinizi okudum ama wbc sınırda olduğu için tereddütte kaldım. atesi son 3 gundur dusup yukseliyor en yuksek 38 derece oldu. ates dusurucu vermiyorum ve d'l'nde pas degil de beyaz bir tabaka var gibi/koku yok. ne yapmalıyım Hocam? teşekkür ederim şimdiden. ![]() Düzenleyen aeha - 08 Haz 2018 Saat 23:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sekilde; "sinirda" WBC yuksekligi, Enfeksiyoz Mononukleoz icin karakteristiktir.. Mono degerine bakin…..%6'dan fazla ise, E.M. olabilir, hicbir onemi yoktur. Tek ozelligi uzun sure ates yapar. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mono %7,9 neut %68. Bu durumda antibiyotik kullanmıyorum.
Kızım 3 ve 6 aylıkken bronşiolit sebebiyle antibiyotik verildi ağlayarak kullandım, 8 aylıkken alerjisi var mama alması gerekiyor dendi anne sütünü bıraktı sözde doktorların aymazlığından nasibimizi çok kötü şekilde aldık ama sayenizde şimdi akıllandım hocam. Çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Meslek hayatimda gordugum, "Bronsiolit" sayisi; 5'i gecmez!!! Bunlar nerede ise, her oksurene, "Bronsiolit " diyorlar... Sakin bu Bronsiolit hikayelerine inanmayin.
|
|
![]() |
|
Sayenizde artık kanmıyoruz hocam.
EM ile ilgli yazılarınızı okudum 10 güne kadar ateş devam edebilir demişsiniz. Kızımın 11. Günü yine ateşi var. Endişelenmeli miyim, kaç günden sonra ateş tehlikeli olmaya başlar? Ateşin yanında sık öksürük ve yeşil burun akıntısı da var. ![]() Düzenleyen aeha - 09 Haz 2018 Saat 09:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bogaz TEMIZ... Antibiyotik GEREKMIYOR... Tehlikeli ates diye bir sey yoktur.. Turk cocuk doktorlarina sakin kanmayin... Onlar halki; "Tehlikeli ates" diye korkutmasini cok severler.. Ates ve havale ile ilgili makalemi OKUMADINIZMI???? (Yazarlar kisminda) Once ates ile ilgili makalelerimi okuyun... Yesil akinti, hastaligin sonuna geldiginizi gosterir.
|
|
![]() |
|
Okudum Hocam ancak ateş öyle kötü yerleşmiş ki kafamıza hala sorguluyoruz neden uzun sürdü neden düşmüyor diye. Kusura bakmayın tekrar tekrar sorduğum için.
Çok teşekkür ederim yardım ve desteğiniz için. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu gibi VIRAL enfeksiyonlarda: Atesi dusurur veya Antibiyotik kullanirsaniz, hastalik suresi uzar… Okumaya devam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|