|
Öksürük ve ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Rimadila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 05:05 |
Tekrar merhaba hoam,
Kızım tam 7 aylık ve 1 haftadır hırıltılı öksürüğü var. Genel durumu iyiydi hep ve sadece fizyolojik serum verdim. Bu akşam ateşi yükseldi (koltuk altından 38 derece şu an) öksürüğü de arttı gibi. Akşam bayağı bir huysuzdu. Nasıl takip etmem gerekir? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ATES diyebiomek icin, 38 ustu olmasi gerekir.. Ates+Koku+Pas nedir, okuyup ogrenin..
|
|
![]() |
|
Rimadila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam doktorda kulaktan ölçüm yapıldığında hep 1 derece daha yüksek çıkıyor. Bu yüzden ben 39 olarak değerlendirdim ki şu an zaten kol altından 39 oldu. Hep okuyorum yazdıklarınızı hocam ama işte okumak bazen yetmiyor, fikir alma ihtiyacı duyuyoruz. Özellikle de çok küçük olunca bebekler. Hocam şimdi doktora götürsem en az 3 ilaç verip gönderecek biliyorum. Siz de olmasanız ne yapardık bilmiyorum.. O zaman ağızdan kötü koku dilde pas oluşmadığı sürece korkmama gerek yok değil mi hocam? Öksürük ve ateş tek başına viral enfeksiyon olarak değerlendirilmeli, doğru mu?
|
|
![]() |
|
Bu arada ateşi devam ediyor hocam. Kuzenim aile hekimi şehir dışından gelmiş tatile, kızımı muayene etti. Hırıltının ciğerlerden geldiğini söyledi. Erdostin önerdi. Sizin önermediğinizi okudum bir yazınızda. Almadım.
Düzenleyen Rimadila - 03 Eyl 2018 Saat 18:00 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Dogru.. 2- Turk cocuk doktoru, akrabaniz olsa bile guvenmeyin.. Bana torununu getiren bir anneanne, sonradan, kizinin Cocuk doktoru oldugunu soyledi!!! Sakin hirilti icin ilac kullanmayin, sadece sicak su Buhari uygulayin..
|
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Rimadila - 07 Eyl 2018 Saat 15:41 |
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/b6XYrY.jpg
Hocam desefin iğne kullandık ateşi düştü. Mecbur kaldım götürmeye, çok hırıltısı vardı ve çok ağlıyordu. Tabi eşimin baskısı da olunca bize doktor yolu göründü. Ciğerlerini dinlerken zatüreden şüphelendi dr ve akciğer filmi istedi. Filmin kötü olmadığını söyledi ve 5 tane desefin yazdı.Tahlili 4 gün önce gittiğimizde yaptırdık bugün kontrolde çıktısını istedim, crp ve mono yüksek çıkmış. Kızımın E.M. geçiriyor olma ihtimali var mı? Yazılarınızda okuduğum kadarıyla ateş bi hafta sürer bu hastalıkta. Bizde 3 gün sürdü. Bir de wbc de yüksek olur. Bizim hırıltılı öksürüğümüz de var. Ben çözemedim siz yardımcı olur musunuz? Düzenleyen Rimadila - 07 Eyl 2018 Saat 16:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu kadar AZ bilgi ile OLAMAM... Bu yasta bir cocukta; WBC yuksek diyebilmek icin, WBC:17'den fazla olmasi gerekir. Turkiye'nin SAHTEKAR ve ASSAGILIK doktorlari, kendileri gibi Laboratuvarlarla calisarak, WBC degerlerinin yanina, "Eriskin Referans Degerlerini" yazarak halki kaziklarlar.. Sakin bu pustlarin tuzaklarina dusmeyin.. WBC: 17'den dusuk ise, esasli bir KAZIK yemissiniz ve olan , o igneleri yiyen 8 aylik bebege olmus demektir.. Hic mi, 10 seneden beri anlattigin bu konuyu okumadiniz??? YAZIK COCUGA.. Ayrica da, agizadan ilac alabilen bir cocuga igne verilmez.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|