Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bacak agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bacak agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 96
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bacak agrisi
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 13:27
Kadir bey kizimin bacak agrisi ile ilgili yazmistim size dr goturdum gecemeyince rontgen ultrason istedi cektirdik busey cikmadi. Kan istedi ama degerler nasil sizin yorumunuz daha onemli benim icin iltihapmi var vucudunda crp de yuksek cikmis ama bacak agrisindan baska sikayeti yokki ne dersiniz bu sonuclara

4GP.ME/bbtc/1535969652294.jpg
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 13:28
4GP.ME/bbtc/1535969652294.jpg
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 13:30
http://m.YollaYap.com/bbtc/1535969652294.jpg
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 19:09
Kadir bey bu arada bikac gundur Bi kati bi suluydu diskisi istahsizda zaten simdide gene ishal gibi yapti ama keyfi yerinde ates yok crp yuksekligini bu durumda yapmis olabilirmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120787
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 19:13
Turk doktorlari; "Kargadan baska kus bilmezler".... 
1- Bu yasta;  Akut Eklem Romatizmasi olmaz…Olanlarda da; HAYAT boyu 1 defa olur ve 3 gunden uzun surmez… 
2- CRP'nin farkli alanlarda kullanilan cesitleri vardir… Turk doktorlari, bu farkli CRP lerin nasil degerlendirilecegini
 bilmezler.. Bunu ogretecek bir kimse de yoktur. Acik bir kitap okusalar bile okuduklarini anlamayan bir
 millete mensupturlar. 
3- Sedimentasyon yuksek… Sedimentasyon icin, kan alinmadan evvel 8 saat ac kalmasi gerekiyordu.. 
Ac kaldimi??? Kalmadi ise, O Sedimantasyonu yaparn laboratuvaradan paranizi geri isteyin. 

2-3 gun isturahat etsin. 

Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 19:43
Saat 11 gibi kan vermistik 8 saatlik acligi vardi kahvaltiyapmadan cikmistik ama su iciyordu kandan once etkilermi. sedimantasyon yuksekligi neyle ilgiliacaba. dislerimiz hep curuk curuyorda hala, su an ishali var bunlarda etkilermi

Düzenleyen cidem - 03 Eyl 2018 Saat 19:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120787
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2018 Saat 08:02
Etkiler, ama fazla kafaniza takmayin. 
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2018 Saat 12:44
Cocuk druna gosterdim bilemiyorum dedi idrar gaita istedi sedim crp com yuksek arastirmak lazim dedi sabah idrar gaita vericez bisey cikmazsa enfeksiyona gidin dedi arastirma hastanelerine gidin dedi. Ne yapayim hocam cocugun genel durumu iyi azda olsa yemek yiyo bacak agrindan girdik enfeksiyondan ciktik siz ne derseniz onu yapcam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.