|
bacak agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2018 Saat 13:27 |
Kadir bey kizimin bacak agrisi ile ilgili yazmistim size dr goturdum gecemeyince rontgen ultrason istedi cektirdik busey cikmadi. Kan istedi ama degerler nasil sizin yorumunuz daha onemli benim icin iltihapmi var vucudunda crp de yuksek cikmis ama bacak agrisindan baska sikayeti yokki ne dersiniz bu sonuclara
4GP.ME/bbtc/1535969652294.jpg |
|
![]() |
|
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4GP.ME/bbtc/1535969652294.jpg |
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/bbtc/1535969652294.jpg
|
|
![]() |
|
Kadir bey bu arada bikac gundur Bi kati bi suluydu diskisi istahsizda zaten simdide gene ishal gibi yapti ama keyfi yerinde ates yok crp yuksekligini bu durumda yapmis olabilirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari; "Kargadan baska kus bilmezler".... 1- Bu yasta; Akut Eklem Romatizmasi olmaz…Olanlarda da; HAYAT boyu 1 defa olur ve 3 gunden uzun surmez… 2- CRP'nin farkli alanlarda kullanilan cesitleri vardir… Turk doktorlari, bu farkli CRP lerin nasil degerlendirilecegini bilmezler.. Bunu ogretecek bir kimse de yoktur. Acik bir kitap okusalar bile okuduklarini anlamayan bir millete mensupturlar. 3- Sedimentasyon yuksek… Sedimentasyon icin, kan alinmadan evvel 8 saat ac kalmasi gerekiyordu.. Ac kaldimi??? Kalmadi ise, O Sedimantasyonu yaparn laboratuvaradan paranizi geri isteyin. 2-3 gun isturahat etsin. |
|
![]() |
|
Saat 11 gibi kan vermistik 8 saatlik acligi vardi kahvaltiyapmadan cikmistik ama su iciyordu kandan once etkilermi. sedimantasyon yuksekligi neyle ilgiliacaba. dislerimiz hep curuk curuyorda hala, su an ishali var bunlarda etkilermi
Düzenleyen cidem - 03 Eyl 2018 Saat 19:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120787 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Etkiler, ama fazla kafaniza takmayin.
|
|
![]() |
|
Cocuk druna gosterdim bilemiyorum dedi idrar gaita istedi sedim crp com yuksek arastirmak lazim dedi sabah idrar gaita vericez bisey cikmazsa enfeksiyona gidin dedi arastirma hastanelerine gidin dedi. Ne yapayim hocam cocugun genel durumu iyi azda olsa yemek yiyo bacak agrindan girdik enfeksiyondan ciktik siz ne derseniz onu yapcam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|