|
Yeni doğan bebek kabizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Nazliasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazliasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 19:04 |
Merhaba hocam, 2 aylik kızım var. Emziriyorum arada 3 veyya 4 kere mama veriyorum. Kakasini yaparken cok kıvranıp ağlıyor hastaneye götürdüğümde maflor damla verdiler her gün 6 damla cok faydasını görmedim günde bi kere zorlanarak yapsa da kakasi sulu damlayı kullanayim mi? Tesekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabii ki, Maflor'den bir fayda gormezsiniz.. Onu veren SALAK, ne icin kullanildigini bilmiyor ki!! Bu tip doktorlar, bir ilac yazamayinca, hep onu yazarlar. Yeni Dogan Ozellikleri yazimi okuyun.. On sayfada; Yazarlar kismindaki makale listesinde var.. Bu yasta bebekler bu sekilde kaka yaparlar.. Ikinirken, acemiliginden, makat adelesini de sikar, Yumusak kaka zor cikar.. Zamanla kaka yapmasini ogrenecek.. Tafsilatini oradan okuyun.. Bunlar hep, yazilarimi okumadiginiz icin oluyor ve sonra da; bu sahtekarlarin eline dusuyorsunuz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 20:42 |
|
![]() |
|
Nazliasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2019 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazliasya
Teşekkür ederim hocam, maflor kullanmıyorum o zaman peki kac aylığa kadar sürer bu süreç çünkü cok ağlıyor acı cekiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Makalemi OKUMADINIZ MI????
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazliasya
Hocam okudum eksik yazdım kusura bakmayın 20 gün sonra gecer yazmışsınız benim kızım bir ay oldu telâşlandım o yuzden
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yumusak kakayi ZOR mu yapiyor???? Yoksa; SERT kaka mi yapiyor?? Iki durum, birbirinden apayri durumlardir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nazliasya
Hocam yumusak kakayi zor yapiyor iki gunde bazen günde bir yapıyor ama çok sancılı oluyor. Gün-de 4 kere 3 ölçek mama veriyorum aralarda meme veriyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazilarimi okumamissiniz.. Boyle durumlarda; popo deligini parmak ucu veya yagli kulak cubugu ile uyarin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|