Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeni doğan bebek kabizlik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yeni doğan bebek kabizlik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nazliasya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nazliasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeni doğan bebek kabizlik
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 19:04
Merhaba hocam, 2 aylik kızım var. Emziriyorum arada 3 veyya 4 kere mama veriyorum. Kakasini yaparken cok kıvranıp ağlıyor hastaneye götürdüğümde maflor damla verdiler her gün 6 damla cok faydasını görmedim günde bi kere zorlanarak yapsa da kakasi sulu  damlayı kullanayim mi? Tesekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118541
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2019 Saat 20:41
Tabii ki, Maflor'den bir fayda gormezsiniz.. Onu veren SALAK, ne icin kullanildigini bilmiyor ki!! 
Bu tip doktorlar, bir ilac yazamayinca, hep onu yazarlar. 

Yeni Dogan Ozellikleri yazimi okuyun.. On sayfada; Yazarlar kismindaki makale listesinde var.. Bu yasta
 bebekler bu sekilde kaka yaparlar.. Ikinirken, acemiliginden, makat adelesini de sikar, Yumusak kaka
 zor cikar.. Zamanla kaka yapmasini ogrenecek.. Tafsilatini oradan okuyun.. 
Bunlar hep, yazilarimi okumadiginiz icin oluyor ve sonra da; bu sahtekarlarin eline dusuyorsunuz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2019 Saat 20:42
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nazliasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2019 Saat 19:07
Teşekkür ederim hocam, maflor kullanmıyorum o zaman peki kac aylığa kadar sürer bu süreç çünkü cok ağlıyor acı cekiyor
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2019 Saat 20:22
Makalemi OKUMADINIZ MI???? 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nazliasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2019 Saat 19:23
Hocam okudum eksik yazdım kusura bakmayın 20 gün sonra gecer yazmışsınız benim kızım bir ay oldu telâşlandım o yuzden 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2019 Saat 19:51
Yumusak kakayi ZOR mu yapiyor????  Yoksa; SERT kaka mi yapiyor?? 
Iki durum, birbirinden apayri durumlardir. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nazliasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2019 Saat 20:26
Hocam yumusak kakayi zor yapiyor iki gunde bazen günde bir yapıyor ama çok sancılı oluyor. Gün-de 4 kere 3 ölçek mama veriyorum aralarda meme veriyorum 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2019 Saat 23:33
Yazilarimi okumamissiniz.. Boyle durumlarda; popo deligini parmak ucu veya yagli kulak cubugu ile uyarin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.