|
Yanlis yerden sorulan sual. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 May 2021 Saat 19:21 |
mekselina Açılır Kutu Gör Üye Üye Simge Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Puanlar: 14 Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri Teşekkürler (0) Teşekkürler(0) Alıntı mekselina Alıntı Yanıt YazCevaplaYeni Mesaj: Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Dakika önce Saat 18:59 - IP: 94.123.248.237 IP Bilgiler kadir hocam merhabalar kizim cuma gunu halsiz bitkin di cumartesi 40 derece ates ardindan siddetli su gibi ishal bugun 3.gun gecmedi yapilan kan tahlilinde crp yuksek wbc dusuk cikti dr nidazol yazdi birde igne bagirsak enfeksiyonu dedi wbc dusuklugu ishal vakalarinda olurmu cvblarsaniz cok mutlu olurum saglikli gunler... Ne diye bunun icin doktora gidersiniz ki!!
Sakin hicbir ilac vermeyin.. Sadece bol su.sivi gida TEKLIF edin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 May 2021 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben beceremedim kusura bakmayin nerden yazacagimi
![]() |
|
![]() |
|
mekselina ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
sayin kadir hocam kizim 1 hafta once ateslenmisti ishlde vardi 5 gun novosef igne nidazol antibiyotik kullanik bugun gene ateslendi 1 hafta oldu mide bulantisi istahsizlik var sanirim gecmedi ne yapmamiz gerekiyor tekrar kan alindi tahliller daha cikmadi
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
simdide testler normal crp 0 wbc 12 cikmis ama ates var olmadi covid yaptirin dedi dr bir sorunu cozmek bu kadarmi zor hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben size ishal durumunda İLAÇ KULLANMAYIN demiştim.. Novasef iğne, barsak içine etkili DEĞİLDİR!!
Damar ve kan yolu ile barsak cidarına kadar gelir ve daha ileriye GEÇEMEZ!! Turk doktorlarının buna akılları ermez.. Ve işin kötüsü, barsak cidarındaki yararlı bakterileri de yok eder. Maalesef, başınıza gelenler hep bu cahil dokturun verdiği tedavi yüzünden. Günde 1 defa, 1 paket Reflor tozunu yemeklerine karıltırıp verin.2-3 günde düzelir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
hocam hic birsey vermedim reflor eriyorm birde uzun sure kullanmamizin zarari olurmu refloru kanda hemoliz ile ast dgerimizde yuksek cikmis endiselencek bir durum degildir degil mi?cvbiniz icin cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mekselina
kadir beykizim bugun kaka tahlili verdim ishali devam etmiyor ancak kakada az lokosit ile entamoeba hartmanni kisti goruldu diyor 1 hafta nidazol kullanmistik gecmemis olabilirmi iyi gunler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uğraşmayın.. Hiçbir ilaç vermeyin.
HER Entamoeba kisti hastalık yapmaz. Böyle palavralara kafayı takmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|