|
Ani gelen kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2021 Saat 23:40 |
Hocam merhaba 6 yaşındaki oğlum öğlen uyandıktan sonra midem bulanıyor demeye başladı ve akşam bir kere de ne var ne yok çıkardı rahatladı.ates yok.ondan bir kaç dk sonra 2bucuk yaşındaki oğlum birden ağlamaya ve kusmaya basladi . Çocuk iyiydi anlamadim bir anda ne oldu.o ara ara kusuyot simdi.ates ve başka bir araz yok şimdi. Zehirlenme boyle mi oluyor hocam ya da bi ne tam olarak asla hastanelere götürmek istemiyorum ama acil bir durum olur mu ondan tedirginim. Hocam 20 25 dk da bir midesi kalkıyor bir şey kalmadığında için safra çıkarıyor zor biraz suan saat 2 oldu 9 dan beri boyle
Düzenleyen kzykzy - 02 Eyl 2021 Saat 01:58 |
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediği gıdalardan mikrop kapmış..
Bu aylarda sık görülen bir hastalık. Emedur100 fitil ile bulantılarını biraz geçirebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kusma azaldi bir kaç saattir yok ama ishal basladi bagirsaklar boş olduğu için az az gidiyor.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119067 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hep bu şekilde olur. İlaç vermeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam evdeki herkes kustu ishal oldu ama ben kusamiyorum. Midem çok kötü halsiz yatıyorum kusmak istiyorum taş kesilmiş gibiyim. Bir öneriniz var mı hocam acı cekiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir şeyler yemeye çalışın.
|
|
![]() |
|
EmineM ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ara 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
Hocam 8 aylık oğlumda da aniden kusma başladı 8 aydır belki 6 kkez hasta oldu ama hiç kusması olmamıştı. Genelde abisi hasta olur bikacgun sonra da o olurdu bu sefer abide bişey yok o sürekli kusuyor midesi boş olunca su gibi kusuyor. Normalde cok emen bir bebek hiç olmadı. İlk kustugunda midesinden çıkanları görünce inanamadim gerçekten 1 dk da midelerini dolduruyorlarmis. Hocam ateş yok ama çok halsiz ne yapmak gerekir. Bir de hocam 1 ay önce eşim ben ve çocuklar covid gecirdik bebek ve abisi 2 güne atlattı çok şükür. Karantina dönemimiz bittikten 2 gün sonra bebegin kol bacak ve yüzünde su kabarcıkları oldu bir anda sadece sırt ve karninda yoktu. O sıralar 37 derecelerde bı ateşi oldu sağlık ocağı el ayak hastalığı dedi ama abisinde bişey yoktu bide daha önce de böyle bir hastalık geçirmemişti abi. Hocam demek istediğim abi hasta olmadan bebek nasıl hasta oluyor çünkü bebek genelde evde ve birebir insan teması da olmuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
El,Ayak ve Ağız hastalığı, kol ve bacaklarda OLMAZ.. Avuç ve taban yüzeylerinde ve ağız içinde Aftlarla olur.
Abi; taşıyıcı olabilir ve hasta olmadan küçük kardeşine bulaştırabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|