|
Dentiflour |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2022 Saat 19:18 |
Merhaba hocam
Dentiflour Türkiye de eczanelerde bitmiş, onun yerine başka ilaç kullanabilir miyiz ? Çok eczaneye sordum depoya sordular bitti dediler Bugun bir eczaciya sordum sakın sakın bunu diş doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın, cocuklar için zamanlar zararlı olabilir diyor , o yuzden belki de getirmezler dedi 🤔
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" Bugun bir eczaciya sordum sakın sakın bunu diş doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın, cocuklar için zamanlar zararlı olabilir diyor , o yuzden belki de getirmezler dedi 🤔"
Goruyorsunuz degil mi? Discisi, Eczacisi, doktoru, CETE halinde, cocuklarin disleri curusun de bundan kazanc saglasinlar diye nasil da cabaliyorlar. Disardan, Zymafluor 0.25 getirtmeye calisin. (D-Fluoretten olmasin, cok pahali!) |
|
![]() |
|
Dilyafruz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Tamam hocam öyle yapacagız
Sizin dediğiniz gibi geniz eti için ogluma 4.5 yaş FS damlatıyorum , onun herzaman kullanmak zararı olmaz dimi ? Bir de 2.soru son günlerde ellerinde parmakların yanında cildi kuru gibi olmuyor.Belki okulda parmak boyası kullandıkları için, belki sabun dokunuyor anlayamadım.Dokununca parca parca kuru cildi. Hangi merhem ya da yag kullanmayı önerirsiniz? Sadece ellerinde ( üst tarafında )kuruluk var . |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120719 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun tikanikligi olursa, kullanin..
Ellerine, vaselin surun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dilyafruz
Teşekkürler hocam 🙏
Bugün de anne ağzımda tükürük acı demeye başladı, boğazından geliyormuş. Başka bir belirti olmadı . Boğazı ağrıyor sandım yok tükürmek istiyorum diyor. Acı tükürüğün nedeni ne olabilir acaba ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bazi virus enfeksiyonlarindan sonra olabiliyor. Yapilacak bir sey yok, zamanla duzelir.
|
|
![]() |
|
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 293 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba ,
D-Flouretten ile Fluoretten farklı şeyler mi? Bir arkadaşımdan rica etmiştim Almanya'da bir doktor tanıdığına rica etmiş reçete ettirmiş Tr ye gelirken 1mg olanından getirdi bugün elime geçti başında D yazmıyor ama üzerinde çocuk resmi var zannedersem Zentiva'nın üretimi .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D-Fluoretten; D vitaminli olanı.. Pahalı olanı! Siz düz "Fluoretten" olanı kullanın.
4 yaşından büyükler zaten 1 tablet (1mg) kullanır. 2 yaşından büyük olanlarda; 1/2 (0.5mg) tablet verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|