|
5 yaş reflü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Asli5481 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ara 2022 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mar 2023 Saat 09:25 |
Hocam iyi günler, size 5 yaşındaki oğlum için yazıyorum. Gece uykuda terleme, ağız kokusu, boy ve kiloda azlık,karında gürültü, yemekte isteksizlik, sürekli tekrarlanan otit ve üst solunum yolu enfeksiyonları, horlama ve geniz eti şikayetleri ile yaptırdığımız kontrollerde sonuç; Reflü.. Size sormak istediğim nasıl bir yol izlemeliyiz ? İlaç tedavisi bu hastalıkta kesin sonuç veriyor mu ? Nelere dikkat etmemiz gerekiyor ? Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin inanmayin. Bu yasta "Reflu" OLMAZ! Tipik Turk doktor sahtekarligidir.
Denemek icin, 1 hafta: Sipraktin surup, gunde:2x1 olcek verin, sonucu konusalim. Ayrica; boy ve kilosunu da yazin.
|
|
![]() |
|
Asli5481 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ara 2022 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim, mutlaka deneyeceğim. Boyu 99 cm kilosu 13.6. bu kış özellikle kreşe başladı ve çok hasta oldu doktor bey. Kulak ağrısı birkaç defa yaşadık gribal enfeksiyonlar da öyle. Peki horlama ve ağız kokusu neden oluyordur, karnı da özellikle geceleri gurulduyor ve uykuda terleme. Sadece boyun bölgesi terliyor özellikle ilk uykuya geçişte
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk defa; kres/okul baslayanlarin iki kisi cok hastalikli gecer.
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim hocam sağolun
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Aslı hanım spraktin suruba basladinizmi nasıl gidiyor sonuçlar paylasirmisiniz lütfen gece uyanma sizdede varmiydi boğazda kızarıklık ve bakteri çıkmadığı halde verilen antibiyotikler ve kızarık boğaza boğaz enfeksiyonu teşhisi kanda bakteri vs hicbi sorun görmemesine rağmen aynimiydi durum onu merak ediyorum cevap verirseniz çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Merhabalar, ben şurubu kullanmadım maalesef yan etkilerini ve yapılan yorumları okuduktan sonra çekindim açıkçası.. Sizin yazidiginiz problemleri biz yaşamadık, sadece yazdığım sorunlar oluyor bizde.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Tamam sağolun iyi günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|