|
Gelişememe |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2023 Saat 22:43 |
Kadir bey merhaba daha önceleri de size yazmıştım oğlum çok uzun süredir kg almıyor şimdiye kadar sınırdaydı fakat artık 22 aylık ve hala aynı kiloda 11.3. Sizin tablonuza göre de ortalamanın altında.
Beslenmesi gayet iyi iştahlı et yumurta süt ve ürünleri heegün yer. Bebekken de oldukça iyiydi kilosu. Kan tahlili yaptırıp size göndermiştim d vit ver demiştiniz verdim deniz bölgesinde de aynı zamanda. 1 ve 1.5 yaş fotolarına bakıyorum büyümemiş küçülmüş çocuk sizce neden olabilir ne yapmalıyım? Doğum kg: 3750 6ay Sadece Anne sütü aldı sonra ek gıda artı anne sütü
Düzenleyen Yasyas - 13 Tem 2023 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu NORMAL!!Olması gereken kiloda! Aynen devam. Muhtemelen boyu uzun olduğu için (boyu yazılmamış!)
zayıf gösteriyor.
|
|
![]() |
|
Yasyas ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin tabloya göre de baktığımda az görünüyor kadir bey boyu da 83cm
|
|
![]() |
|
BeyzaL ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
Hocam merhabalar benim oğlum 4400 gr. doğan bir çocuk. Kilosu ve boyu hep önde gitti. 2.5 yaş kilosu 18 kg, boyu 101 cm.di. Şu an 3 yaşına girmek üzere. Boyunu bu süre zarfında ölçmedik ancak kilosu hala 18. Boy ve kilonun normale göre önde olduğunu biliyorum ancak kilo almaması normal midir? İştahlı bir çocuk normalde
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunluk sut miktari, 600ml'nin altina dusuyor ise, boyu durur.
Gunde EN AZ 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. Kilosu; 5 yasin kilosu. " Şu an 3 yaşına girmek üzere." 3 yas BITMEK uzere olacak!!! Dogdugu gun: 0 yasinda. (Turkler 1 yasinda derler, onlara kulak asmayin!!) 1 sene sonra; 1 yas biter, 2 yasa girilir. Ona gore hesap yaparak yasini soyleyin.
|
|
![]() |
|
BeyzaL ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
Haklısınız Kasım 2020 doğumlu diyeyim 😊 Boyu 104 cm olmuş. Zaten önde olmasından dolayı kilo alıp almamasına takılmamalı mıyız doğru mu anlıyorum hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet. En azindan, "bakimsiz" DIYEMEYIZ!!
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar
Oğlum ile ilgili 6 ay önce yazmıştım. Şu an 3.5 yasinda. Kilosu 18.500. Kilo alımı bir yıl içinde 500 gram olmuş. Boyu Şubat ayında 106 cm ölçülmüş. Doktoru kilo alımını çok az buldu tiroidden olabilir dedi. Olabilir mi gerçekten? Ayrıca sofraya kahvaltı dışında genelde ekmek koymuyordum. Şu an her yemekte pilav, makarna yada ekmek koymaya gayret ediyorum. Nasıl bir beslenme yolu çizmeliyim. İştahlı da bir çocuk ama yiyip az kilo alması insanı düşündürüyor. Fikriniz kıymetli saygılar..
Düzenleyen BeyzaL - 03 Nis 2024 Saat 02:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|